Beauty

Lush lanceert koala-zeep om geld in te zamelen voor de getroffen dieren in Australïe

Je hebt het vast en zeker wel meegekregen: de bosbranden in Australië en diens tragische gevolgen. Verschrikkelijk, zo vond ook Lush. De cosmeticafabrikant wilde iets doen en zette een actie op touw. Vandaag, 28 januari 2020, lanceert Lush een zeepje in de vorm van een koala speciaal voor Australië. Online waren de zepen binnen een uur uitverkocht, maar er zijn er nog genoeg in de Lush-winkels! De opbrengsten gaan naar het Bush Animal Fund. Benieuwd? Lees dan door.

Lush richt Bush Animal Fund op

De speciale Koala-zeep wordt voor zes euro verkocht onder de naam All The Wild Things. Alle opbrengsten uit de verkoop gaan naar het Bush Animal Fund, dat grassroot-organisaties in Australië steunt die daar eerste hulp bieden en het leefgebied van dieren herstellen. Dit fonds is opgericht door Lush zelf na oproepen van klanten en medewerkers. Zij vroegen zich af of ze op de een of andere manier Australië konden helpen en zo geschiedde. Peta Granger, Director Lush Australië and Nieuw-Zeeland: "Het Bush Animal Fund is een wereldwijd initiatief waarmee Lush geld wil inzamelen om grassroot-organisaties de hoognodige financiële ondersteuning te kunnen bieden." 

All The Wild Thins Lush

Koala-zeep: All The Wild Things

Hilary Jones, Lush Ethics Director: "Als waardering voor de overweldigende taak van de vrijwillige 'animal's emergency service' lanceren we op korte termijn een limited edition zeep, waarvan de opbrengsten naar dierenorganisaties gaan die daar eerste hulp bieden, revalidatie bevorderen en het leefgebied herstellen." Deze zeep ziet eruit als een koalabeertje en bevat citroengras, kokosolie en eucalyptusolie. Alle All The Wilds Things zepen waren vandaag online binnen een uur uitverkocht, maar er zijn er nog genoeg in de Lush-winkels!

Bron en beeld: Lush

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook