Lifestyle

Stop met zoeken: dit is het ultieme Valentijnscadeau

Ben je alle winkels al binnengelopen en heb je het hele internet al afgestruind voor het perfecte Valentijnscadeautje? Staak de zoektocht, want wij hebben het ultieme cadeau. Met dit apparaatje wordt Netflix & Chill nóg leuker. Benieuwd wat het is? Lees dan snel door.

Luckies Smartphone Projector 2.0 Beamer

We hebben het hier over de Smartphone Projector 2.0 Beamer van Luckies. Met dit geweldige apparaatje kan je vanaf je smartphone video's op de muur projecteren tot acht keer zo groot! Film kijken met je lover was nog nooit zo leuk. Wedden dat je vlam dit Valentijnscadeau wel kan waarderen?

Beamer Smartphone

Hoe gebruik je de beamer?

Leuk zo'n beamer voor je smartphone, maar hoe werkt dat dan precies? Easy: haal Luckies Smartphone Projector 2.0 uit de doos en richt de lens naar een witte, gladde wand. Maak de kamer donker en zet de helderheid van je phone op 100% voor de beste beeldkwaliteit. 'Plak' je telefoon vast aan het klevende plaatje aan de achterkant van de beamer en start de film. Het apparaatje is dus niet alleen enorm leuk, maar ook heel makkelijk te gebruiken. Nog een voordeel: als je dit aan je lover geeft, heb je er zelf ook nog plezier aan. Bestellen die top-uitvinding!

Let op de maximale afmetingen 

Goed om te weten: in de projector passen enkel telefoons met een maximale afmeting van 8 centimeter breed en 14,5 centimeter lang. Door te klikken op onderstaande foto kan je het product direct bestellen. Chill.

Luckies Smarthphone Projector 2.0 Beamer
Luckies Smartphone Projector 2.0 Beamer | €34,95

Bron en beeld: fonq.nl 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved