Beauty

3 redenen waarom jij nu een beautyblender aan je beautystash wil toevoegen

De beautyblender: wat een uitvinding. Superhandig om jouw foundation, poeder of zelfs bronzer aan te brengen. Even onder de kraan houden, uitknijpen en de beautyblender is ready to go. Waarom de beautyblender zo geweldig is? Dat lees je hieronder.

1. Geen productverspilling

Een beautyblender is speciaal gemaakt om vocht op te nemen, dit in tegenstelling tot andere sponsjes. Dit klinkt misschien gek, want neemt-ie dan juist niet foundation op? Nope, helemaal niet dus. Door de beautyblender eerste nat te maken, zit deze al vol met water en heb je geen last van productverspilling. Is dat even handig!

beautyblender

2. Ook poeders aanbrengen met de beautyblender

Die natte beautyblender is echt niet alleen voor vloeibare producten, ook poeder kan aangebracht worden met dit sponsje. Kwasten vegen poeders juist uit, terwijl de beautyblender dit niet doet. Perfect dus om die zones aan te pakken die íets meer dekking nodig hebben. Dat glimmende voorhoofd bijvoorbeeld.

3. Geen streperig resultaat

Terwijl kwasten weleens een streperig resultaat kunnen geven, is dat met de beautyblender niet het geval. Deze speciale spons zorgt er zelfs voor dat je jouw make-up niet zo goed ziet zitten: de foundation smelt als het ware samen met je huid. Top, zo'n beautyblender.

Hoog tijd dus, dat jij die kwasten vervangt door een beautyblender. Let wel op: maak de speciale spons eens in de zoveel tijd schoon, wel zo hygiënisch. 

Shop hier jouw beautyblender:

 

Bron: beautify.nl, trendymommy.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook