News

Op deze datum is Kim Kardashian’s gevangenisdocu ‘The Justice Project’ te zien

Kim Kardashian West komt dit voorjaar met een gevangenisdocumentaire genaamd Kim Kardashian West: The Justice Project. In deze twee uur durende docu legt Kim juridische misstanden bloot en toont ze aan dat een aantal gevangenen onterecht vast zit. 

Kim Kardashian West: The Justice Project vanaf 5 april te zien

Trek er maar even voor uit, want de twee uur durende documentaire Kim Kardashian West: The Justice Project is zondag 5 april te zien zijn bij de Amerikaanse zender Oxygen. In de documentaire gaat de realityster langs bij gedetineerden Dawn Jackson, Alexis Martin, Momolu Stewart en David Sheppard en spreekt met de familieleden van de gedetineerden. Daarnaast lobbyt ze bij de autoriteiten en zoekt ze contact met advocaten. Het doel van de documentaire? Juridische misstanden blootleggen en aantonen dat een aantal gevangen onterecht vast zit. 

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder vast de trailer van Kim Kardashian West: The Justice Project.

Watch on YouTube

Kim Kardashian West biedt vaker hulp aan gevangenen

Dit is niet de eerste keer dat Kim zich inzet voor gevangenen. Twee jaar geleden bood ze hulp aan gevangene Alice Marie Johnson, die een levenslange straf uitzat. En met succes: na een gesprek met president Trump verleende hij Alice gratie en werd ze vrijgelaten. Dit voorval inspireerde Kim tot het maken van de documentaire.

Kritiek op Kim Kardashian West 

Kim Kardashian West krijgt nu al kritiek op haar project. Er wordt beweerd dat ze de docu enkel voor aandacht heeft gemaakt. Van die kritiek trekt Kim zich niets aan: “Ik ben inmiddels wel gewend aan kritiek, dus ik kan nergens echt van wakker liggen. Ik wil me gewoon richten op de mensen die ik wil helpen. Ik doe dit niet voor de publiciteit, ik vind dit echt belangrijk.” Wij zijn benieuwd naar de docu! 

Wist je dat Justin Bieber ook een documentaire uitbrengt dit jaar? Hier lees je daar meer over.

Bron: ad.nl, glamour.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀