Celebs

Rihanna is weer vrijgezel en gespot met deze rapper

Rihanna verbrak vorige week haar relatie met zakenman Hassan Jameel, met wie ze drie jaar samen was. Afgelopen weekend, direct na de breuk, is Rihanna gespot met rapper A$AP Rocky. De twee leken het erg goed met elkaar te kunnen vinden.

Rihanna en A$AP Rocky tijdens benefietconcert samen gespot

Zangeres Rihanna leek lange tijd gelukkig met de knappe Hassan Jameel uit Saudi-Arabië, maar vorige week kwam er toch een einde aan deze liefdesrelatie. Ondanks dat Rihanna dus pas net weer vrijgezel is, wijzen de Amerikaanse media op een mogelijke romance met rapper A$AP Rocky. De twee werden achter de schermen van een benefietconcert in New York samen gezien en leken het nog steeds goed met elkaar te kunnen vinden. 

Afbeelding is gemaakt tijdens The Fashion Awards 2019 in London.

Rihanna en A$AP Rocky al vaker samen gespot

Dit is niet de eerste keer dat de media denken dat Rihanna en A$AP Rocky meer dan vrienden zijn: sinds ze in 2013 samen een videoclip hebben opgenomen worden er met regelmaat zulke verhalen verspreid. Rihanna en A$AP Rocky hebben zelf nog niet gereageerd op de geruchten. We keep you posted. 

A$AP Rocky in gevangenis voor mishandeling

Vorig jaar kwam A$SAP Rocky nog slecht in het nieuws, nadat hij in Zweden vast werdgehouden wegens mishandeling. In 2004 zat hij ook al eens twee weken in de gevangenisvoor het dealen van drugs.

Benieuwd naar Rihanna’s gouden tip voor meer zelfvetrouwen? Die lees je hier.

Bron: rtlnieuws.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀