Celebs

Rihanna brengt een boek uit en het is een rib uit je lijf

Het is een tijdje stil geweest rond Rihanna en wellicht is het om deze reden. De zangeres van hits als S.O.S. en Umbrella is namelijk druk bezig geweest met een boek en deze maand gaat het eindelijk de verkoop in. Begin maar vast met sparen, want het exemplaar heeft een flinke prijs. Maar, dan heb je ook wat…

Rihanna boek

Op muzikaal gebied horen we de laatste tijd misschien even iets minder van Rihanna, maar dat betekent niet dat ze stil heeft gezeten. Naast haar lingerie- en make-uplijn is ze blijkbaar ook hartstikke druk geweest met een boek: ‘The Rihanna Book’. Ze plaatste een teaser van het boek op Instagram met de tekst: ”‪Over 5 years in the making… happy to finally share this collection of incredible memories. Thank you to all of the photographers and artists that contributed and to @phaidonsnaps for working with me to publish my first piece of art in a new industry! Make sure you pre-order the book now on therihannabook.com 📚💗 #theRIHANNAbook”

 

Watch on YouTube

Rihanna: Fenty x Phaidon

Op Instagram vertelt Rihanna dat ze de afgelopen 5(!) jaar hier aan heeft gewerkt en dat ze het nu eindelijk mag delen. Niet gek dat het boek dan ook meer dan 500 pagina’s bevat en meer dan 6 kilo weegt. Wow! Het boek is dan ook geen twee tientjes zoals je van veel boeken gewend bent. Nee, voor dit boek moet je iets dieper in de buidel tasten. Je scoort het boek namelijk voor €165, maar dan heb je wel een supertof boek op de koffietafel liggen ;-). Het boek is vanaf 10 oktober te koop. Alvast op het verlanglijstje dan maar? Je scoort het boek hier.

Beeld: Getty Images

Must reads 👀