Series & Films

Deze 10 horrorfilms komen uit in 2020

Houd jij enorm van horrorfilms, maar heb je dit hele genre al uitgespeeld op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je: in 2020 komen namelijk enorm veel nieuwe horrors uit. Vervolgen op oude delen, maar ook gloednieuwe verhalen. Benieuwd welke jij als horror-fan echt niet mag missen? Lees dan snel verder.

The Grudge - 9 januari

In The Grudge onderzoekt een rechercheur een aantal mysterieuze moordgevallen. Ze komt er al gauw achter dat er een vloek rust op een vervallen huis in de buurt en iedereen die binnen treedt, dit met de dood moet bekopen. Enorm eng.

Gretel & Hansel - 31 januari

Je kent het sprookje Hans en Grietje hoogstwaarschijnlijk wel, maar zo eng zag je 'm nog nooit. Grote kans dat dit sprookje voor nachtmerries gaat zorgen. De trailer alleen is al ijzingwekkend eng... 

Fantasy Island - 13 februari

Een eiland in een horrorfilm, dat loopt al-tijd slecht af. Ook op het zogenaamde 'fantasy island' loopt het flink uit de klauwen. Deelnemers worden naar een eiland gelokt waar al hun dromen uit zullen komen, maar als snel veranderen die dromen in hun grootste nachtmerries. Dat wordt nagelbijten.

The Turning - 13 februari

Jeetje: als je op zoek bent naar een film waar je zeker weten niet van kan slapen, dan moet je The Turning gaan kijken. Nanny Kate krijgt de taak voor twee wezen te zorgen. Hiervoor trekt ze bij de kinderen in, in een vervallen landhuis. Dat voorspelt natuurlijk al weinig goeds. Als snel blijkt dat zowel het huis als de kinderen iets duisters hebben en niets is wat het lijkt. Billenknijpen deze film.

The Invisible Man - 5 maart

Cecilia heeft een gewelddadige liefdesrelatie met een rijke en briljante wetenschapper en vlucht hieruit. Ze wordt geholpen door haar zus, vriend en zijn dochtertje en duikt onder. Als blijkt dat haar ex zelfmoord heeft gepleegd en een groot bedrag voor Cecila achter heeft gelaten, wordt ze wantrouwend. Is zijn dood geen hoax?

A Quiet Place: part II - 19 maart

Wie het eerste deel heeft gezien, móét part II natuurlijk ook gaan bekijken. Maar ook als je het eerste deel nog nooit gezien hebt, heb je nu een goed excuus om 'm te checken. De familie Abott moet buiten, in stilte, zien te overleven. Al snel komen ze erachter dat niet alleen de wezens een bedreiging voor hen vormen. 

Saw: The Organ Donor - 15 mei

Alweer het negende deel in de Saw-reeks en hoogstwaarschijnlijk zal-ie weer zo gruwelijk zijn als zijn voorgangers. Helaas weten we nog bijna niks over deze film, behalve dat Chris Rock het verhaal heeft geschreven én zelf meespeelt in de film. Naast hem zal ook Samuel L. Jackson een rol spelen in Saw 9. Zin in!

The Purge 5 - 10 juli

Over de titel of het script is nog helemaal niks bekend. Wel weten we dat Tenoch Huerta en Ana de la Reguera te zien zijn in dit nieuwe deel. Het script weten we dus niet, maar vast en zeker dat het gaat over de nacht waarin twaalf uur lang alle misdaad is toegestaan. Dat wordt weer nagelbijten. In de tussentijd kan je mooi deze horrorfilm bekijken, schijnt enorm eng te zijn.

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It - 10 september

Een bovennatuurlijke horror: mega eng dus. Paranormale onderzoekers stuiten op terreur, moord en onbekend kwaad waar zelfs zij van schrikken. Het begint allemaal met het gevecht om de ziel van een jonge jongen. Kinderen en horror, het perfecte recept voor een super enge film. 

Halloween Kills - 16 oktober

Het vervolg op de succesvolle film Halloween uit 2018. Het verhaal Michael Myers and Laurie Strode gaat verder in dit tweede deel. Ook leuk: het derde deel is al aangekondigd. Dit deel zal Halloween Ends gaan heten en 15 oktober 2021 uitkomen. 

Benieuwd welke Netflix Originals er dit jaar uitkomen? Dat lees je hier.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved