News

Spotify komt met een playlist speciaal voor eenzame honden

Ja, je leest het goed. Spotify komt met een afspeellijst voor jouw hond. Ah… hoe cute! De lijst is speciaal voor honden die eenzaam alleen thuis zitten. Dus heb jij toevallig een beste vriend die je af en toe alleen moet laten? Dan is dit de perfecte oplossing. Zet een Spotify playlist op en go. Heb jij geen hond? No worries, de lijst is niet alleen voor deze trouwe viervoeter. Lees snel verder, want jij wil dit nu gelijk aanmaken.

Spotify playlist voor de ‘eenzame hond’

Met die lieve puppyoogjes kijkt hij je aan, jij moet helaas echt de deur uit. Het liefst blijf jij de hele dag bij hem… Vind jij het vreselijk om je hond thuis alleen achter te laten? Dan is dit de perfecte oplossing. Spotify komt namelijk met een playlist voor jouw trouwe viervoeter! De muzieklijsten en podcasts zijn bedoeld om stress van je beste vriend te verlagen en het eenzame gevoel te verlichten, wanneer hij alleen thuis is.

Afgestemd op karakter

De afspeellijsten zijn helemaal afgestemd op het soort dier en het karakter. Heb jij dus een hond die heel veel energie heeft en heel speels is? Goed nieuws, er is een afspeellijst die zich daar helemaal aan aanpast. Je kan dan denken aan een ‘hardloopplaylist’ voor je hond met nummers jij zelf ook luistert. 

Geschikt voor alle huisdieren en jou

Heb je geen hond? Wees niet bang, er zijn ook afspeellijsten voor katten, vogels, hamsters en leguanen. Maar er wordt ook aan het baasje gedacht. Ben jij namelijk bang dat de muziek niks voor jou is? Dat hoeft niet, want de afspeellijst kijkt niet alleen naar je huisdier, er wordt ook gekeken naar je eigen muzieksmaak. Zo kunnen jullie samen headbangen op de nummers :-). 

Waar kan ik mijn playlist aanmaken?

Je maakt de afspeellijsten door een speciale website te bezoeken en in te loggen met je Spotify-account. Daarna selecteer je het type dier, waarna je een paar vragen beantwoordt. Ze vragen onder andere hoe nieuwsgierig, relaxed, verlegen en energiek jouw huisdier is. Daarnaast kan je ook nog de naam toevoegen van je huisdier en een leuke foto toevoegen. We sure do love it.

Wil jij weten waar jouw hond nou echt een hekel aan heeft? Lees dan dit artikel.

Bron: HVNL.nl, iPhoned.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀