Celebs

Dit is de allereerste video van NikkieTutorials

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, is één van Nederlands bekendste Youtubers. Naast dat ze veel Nederlandse kijkers heeft, worden haar video's bekeken door mensen over de hele wereld. Nikkie werd natuurlijk niet zomaar bekend, want hier heeft ook zij behoorlijk wat tijd en moeite in egsteken. Ze plaatste haar eerste video, waarin ze een make-up tutorial filmde, in 2008. En dat is maar goed ook, want Nikkie in inmiddels razend populair. Kijk snel verder om te zien hoe haar succes begon.

NikkieTutorials op YouTube

Naast dat NikkieTutorials bekend is van haar Youtube-kanaal, kunnen mensen haar ook kennen door haar deelname aan het tv-programma 'Wie is de Mol' in 2019. Nikkie is inmiddels 25 jaar oud en heeft al meer dan 12,5 miljoen trouwe volgers op Youtube. 

Transgender
Kort geleden maakte Nikkie veel tongen los doordat ze naar buiten kwam met het nieuws dat ze transgender is. Dit nieuws werd wereldwijd opgepikt en haar coming-out werd hét gesprek van de dag. Nikkie is met haar Youtubecarriére en haar verhaal een groot voorbeeld voor velen. Een goed moment om eens even te bekijken hoe het succes van deze beautyvlogger ooit begonnen is.

NikkieTutorials video uit 2008

Nikkie's reactie op haar eerste video

In 2016 heeft Nikkie een video opgenomen waarin ze reageert op haar eerste video en deze video na probeert te maken. Kijk deze video voor haar reactie:

Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook