Lifestyle

Handig: dit wondermiddeltje laat jouw zuigzoen supersnel verdwijnen

Zuigzoenen: makkelijk gemaakt, maar lastig om te verbergen. Heb jij er eentje gespot in je nek? Onhandig, maar no worries. Met dit wondermiddeltje is jouw zuigzoen namelijk zo verdwenen. De plek bedekken met coltruien en sjaals is dus nergens meer voor nodig. Nog beter: dit middeltje heb je sowieso al in huis! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Tandpasta laat zuigzoenen verdwijnen

Jouw redder in nood is... Tandpasta! Naast dat dit middeltje effectief werd tegen puistjes (alleen in noodgevallen gebruiken), laat tandpasta ook jouw zuigzoen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Super chill: je hebt het sowieso al in huis. Een hickey bedekken is dus nergens meer voor nodig. Wil jij weten hoe je zoent al de beste? Dat lees je hier. 

Zuigzoen verhelpen

Zo gebruik je tandpasta tegen zuigzoenen

Nu je weet wát het wondermiddel is, ben je waarschijnlijk enorm benieuwd hoe je het gebruikt. Simpel: knijp een klodder tandpasta op je hand en smeer een dun laagje op de plek des onheils. Laat dit een paar minuten intrekken en spoel de pasta daarna eraf. Als het goed is, is de plek nu al veel minder opvallend, right? Als je nog niet helemaal tevreden bent, kan je aan de slag gaan met make-up. Sla hier niet in door: een zuigzoen is erg, maar een gekke bruine vlek doet daar niet veel van onder. Je kan ook één van deze trucjes uitproberen. Tada: niemand die weet waar jouw zuigzoen heeft gezeten. 

Gebruik tandpasta alleen in noodgevallen

Nog even de kleine lettertjes: tandpasta is helemaal niet goed voor je huid en droogt het enorm uit. Gebruik dit trucje dus echt alleen in noodgevallen! Een mentorgesprek bijvoorbeeld of dat bezoekje aan je opa en oma. 

Bron: cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook