Lifestyle

Met de app Bucketoo verdien je geld met jouw passie

Heeft één van jouw goede voornemens te maken met minder tijd achter schermen doorbrengen of meer doen voor anderen? Dan zit je met Bucketoo helemaal goed. Met deze app kan iedereen met een passie een unieke ervaring, les of workshop aanbieden of ervaren. Bucketoo geeft jou zo de kans om van jouw passie een business te maken. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel door.

Bucketoo: geld verdienen met jouw passie

Een app waarmee je geld verdient met jouw passie, bijzondere talent of kennis op een bepaald vakgebied: hoe werkt dat precies? Nou, erg simpel. In de app van Bucketoo kunnen aanbieders hun workshop, les of experience tegen een gewenst bedrag aanbieden. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is een account aanmaken, de ervaring bedenken en een locatie regelen. De rest wordt geregeld via Bucketoo: deelnemers kunnen zich aanmelden, de chatfunctie zorgt voor communicatie tussen aanbieder en deelnemer en betalingen vinden achteraf via de app plaats. Easy toch? In de app vind je als aanbieder alles wat je nodig hebt: een betalingsoverzicht, tips ter verbetering van vindbaarheid, reviews van deelnemers en agendabeheer. Waar wacht je nog op? Aan de slag jij!

Events met maatschappelijk tintje

Het doel van Bucketoo is om mensen achter hun scherm vandaan te halen en samen te brengen. Dit kan met bovengenoemde opties, maar er worden ook steeds vaker events met een maatschappelijk randje georganiseerd. Een beach cleanup, een wandeling met asieldieren, spelletjes spelen met ouderen of taalhulp aan anderstaligen bijvoorbeeld. Zolang je er anderen mee helpt en mensen samenbrengt ben je van harte welkom bij Bucketoo. De tools hebben zij, het idee heb jij. 

Download Bucketoo

Geïnteresseerd geraakt? Bucketoo is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Een account aanmaken én events aanbieden is ook helemaal gratis. Veel plezier!

View post on Instagram