Series & Films

Deze nieuwe Disney films staan nu ook eindelijk op Disney+!

Je welverdiende kerstvakantie is aangebroken. Dat betekent veel vrije tijd om met je bbf's door te brengen! En hoe kan dat nu beter dan met een heerlijke Disney filmmarathon? Bekijk ze nu een week lang gratis via Disney Plus! Hieronder direct wat inspiratie welke nieuwe Disney films je absoluut niet mag overslaan! 

disney plus

Alladin

Aladin, wie kent hem niet. De straatjongen maakte de stad Agrabah in 1992 al onveilig. In deze remake uit 2019 steelt hij nog steeds samen met zijn aap Abu om te kunnen leven. Ook in deze film redt hij prinses Jasmine nadat zij haar paleis had verlaten om op straat het gewone leven te ontdekken. Het sfeertje, de liedjes, je voelt je weer even helemaal kind. Kortom, een echte aanrader en binnenkort te zien op Disney Plus.

>> Bekijk Aladin hier op Disney Plus!

>> Bekijk hier de originele Aladin film!

Lady en de Vagebond

Ook deze klassieker heb je vroeger vast eindeloos veel gekeken. Het verhaal gaat over de hond Lady, die een warm thuis heeft bij Lieverd en Jim Schat. Als ze een baby krijgen, voelt Lady zich buitengesloten. Op straat leert ze de Vagebond kennen, een doerak die gewend is aan het straatleven. Een groot avontuur volgt...

>> Bekijk hier de nieuwste Lady en de Vagebond op Disney Plus!

>> Bekijk hier de originele Lady en de Vagebond film! 

Beauty and the Beast

Emma Watson speelt de hoofdrol in deze remake van Beauty and the Beast. Dat is op zichzelf al genoeg reden om de film te zien. De film is magisch en past perfect binnen de nieuwe koers van Disney. De liedjes, het levende meubilair en de romantiek brengt je in de echte Disneywereld. Heerlijk om naar te kijken!

>> Bekijk Beauty and the Beast hier op Disney Plus!

>> Bekijk hier de originele Belle en het Beest!

Maleficent

Maleficent vertelt het verhaal van Charles Perraults sprookje La Belle Au Bois Dormant (of gewoon, Doornroosje), maar dan vanuit het standpunt van de boze heks. Ze wordt gespeeld door Angelina Jolie en dat is al genoeg reden om de klassieker te bekijken! Geen reboot van de oude film, maar een volledig nieuwe insteek. Heel mooi om naar te kijken en bonus: je kunt daarna direct Maleficent 2 in de bios gaan bekijken!

>> Bekijk Malificient hier op Disney Plus!

>> Bekijk hier de originele Doornroosje

Cinderella

Ook van het originele sprookje Assepoester is een remake gemaakt. De gelijknamige film gaat over Assepoester die door haar stiefmoeder en -zusters gepest wordt, maar stiekem naar het bal gaat en daar de prins van haar dromen ontmoet. Het is de moderne versie van het klassieke sprookje, vol schoonheid, verbeelding en magie!

>> Bekijk hier de remake van Cinderella op Disney Plus!

>> Bekijk hier de originele Assepoester op Disney Plus!

Jungle Book

Als je van beren leren kan.... Nog meer nostalgie! Mowgli groeit op in de jungle bij de leeuwen. Als hij door tijger Shere Khan wordt bedreigt, moet Mowgli alles achterlaten en een groot avontuur aan. Hierin ontdekt hij veel over zichzelf.

>> Bekijk hier de remake van Jungle Book!

>> Bekijk hier de originele Jungle Book!

Black Panther

Weliswaar geen Disney film, maar een van Marvel Studios. Zie het als een toegift, want deze film moét je gezien hebben! Wanneer de oude vijand zijn geboorteland Wakanda in gevaar brengt, moet de jonge koning T'Challa alle krachten van Black Panther opwekken om de wereld te redden. Verwacht een sprookje waarbij je op het puntje van je stoel zit van spanning!

>> Bekijk hier de Black Panther op Disney Plus!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook