Beauty

Dit bizarre bedrag geven wij jaarlijks uit aan ons uiterlijk

Als echte beautylovers geven wij ongetwijfeld veel geld uit aan ons uiterlijk. Je denkt waarschijnlijk 'maar dat valt toch wel mee?' Toch blijkt uit onderzoek dat we toch een flink fortuin uitgeven aan onze looks. Durf je verder te lezen om hoeveel het gaat? Lees dan vooral verder.

"Eventjes naar binnen"

Heel even langs de MAC Cosmetics of Douglas; wij kunnen geen genoeg krijgen van beautyproducten. Hetzelfde geldt voor een kappersbezoek, manicure en kleding, wij vrouwen kunnen er wat van. Ook als jij aan 't winkelen bent is het toch altijd leuk om eventjes gauw naar binnen te lopen en de nieuwste make-upproducten te checken. Op dat moment geef jij meestal onbewust veel geld uit. Het kan ook zo zijn dat je mascara echt op is, dan is het logisch dat jij een nieuwe in huis haalt. Deze uitgaven zijn toch vaker hoger dan je denkt, al helemaal als je kijkt naar het gehele bedrag per jaar...

Shoppen make-up

Hoeveel geld jij uitgeeft aan je uiterlijk per jaar

TotallyMoney ontdekte dat Britten maar liefst £4,454 uitgeven aan hun uiterlijk per jaar, dat komt neer op zo'n €5243. Dat komt neer op meer dan €400 per maand. Say whaaat. Nu ligt dit bedrag natuurlijk wel bij de ene persoon iets hoger dan de ander en zal dit ook per land verschillen hoeveel iemand gemiddeld uitgeeft aan het uiterlijk. Toch was dit wel even schrikken. Maar hey, als jij een echte 'beautyfreak' bent is het ook niet zo gek. In het onderzoek worden naast make-upproducten ook o.a. de bezoekjes aan de spa, de zonnebank en de sportschool meegeteld.

Draag jij helemaal geen make-up? Dan herken jij je hier vast in!

Bron: TotallyMoney.com, MarieClaire.co.uk, Msn.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook