Lifestyle

Op deze 7 manieren maak jij indruk op je crush

Ben je helemaal gek op hem, maar weet je totaal niet waar je moet beginnen? De kans is groot dat hij niet eens weet dat jij interesse in hem hebt. Maar hoe maak je nou op zo’n meest subtiele manier indruk op iemand zonder dat je te veel achter hem aan zit? Wij hebben de ultieme tips, zodat jij een onweerstaanbare indruk achterlaat. 

Hoe maak je indruk op je crush

1. Het begin 

Weet jij niet waar je moet beginnen met contact maken? Zoek uit wat hij doet, gaat hij bijvoorbeeld vaak naar de gym bij jou om de hoek? Of ga je naar dezelfde school? Ga daar een keer langs en kijk of hij daar is. Hoe meer mogelijkheden, hoe beter jij in contact kan komen met je crush. Tip: begin je niet op social media, maar lekker ouderwets in het echt. 🙂

Gesprek fitness 2. Maar stalk hem niet op social media

We weten het, het is heel moeilijk als je helemaal hoteldebotel van iemand bent om niet te kijken op zijn social media. Je wil het liefst alles weten van diegene, maar hij wilt echt geen stalkertrekjes ontdekken van jou. Dat is ten eerste niet aantrekkelijk en jij wordt er alleen maar ongelukkiger en onrustiger van. 

3. Laat het zien 

Laat zien dat jij gevoelens voor hem hebt. Ga niet afwachten totdat hij een stap maakt om jou te begroeten. Als jij er echt voor wil gaan, moet je ook je best doen om indruk te maken op hem. Wil jij echt dat hij het weet? Dan moet je wel actie ondernemen, anders komt hij waarschijnlijk nooit te weten dat jij geïnteresseerd in hem bent. 

4. Flirt met hem 

Vergeet niet af en toe wat te flirten. Maar niet te veel, want dit kan hem juist afschrikken, probeer eerst eens wat kleine hintjes te geven. Geef hem bijvoorbeeld een compliment. Nadat je het compliment hebt gegeven, is het tijd voor stilte. Laat zien dat het je zeker interesseert, maar laat het na je gemaakte compliment eventjes los. Tip: spreek hem wel direct aan, want hoe langer je wacht, hoe langer het duurt. 

5. Heb vertrouwen in jezelf

Trek je leukste outfit aan, doe wat moeite voor je kapsel en maak je mooi op. Doe waar jij je het beste bij voelt, maar probeer ook niet te overdrijven, anders heb je straks kans dat jij hem wegjaagt. Zolang jij je goed voelt, straal je dat ook uit en dat heeft hij zeker weten door. Doe je vooral niet anders voor dan je werkelijk bent!

6. Toon interesse door goede vragen te stellen 

Ben je op het punt aangekomen dat je een date hebt of zijn nummer hebt weten te scoren? Dan is ‘t tijd om een écht gesprek aan te gaan. Kom niet gelijk met allerlei persoonlijke vragen en kom ook over alsof jij je niet hebt voorbereid. Nee, doe het aan het begin nog wat subtieler. Deze vragen kan jij bijvoorbeeld stellen aan je crush om hem gek te laten worden op jou. 

7. Glimlach

Het laatste en gelijk ook het makkelijkste wat er is, wat hem gelijk omtovert: jouw glimlach. 🙂 Mannen zijn gek op een meisje die lacht. Wanneer je hem ziet, laat dan je breedste glimlach zien. Lacht hij niet terug? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je crush niet teruglacht. Misschien is hij zelf wel heel verlegen. Je weet het niet… Je kan het in ieder geval altijd proberen, want dat kan nooit kwaad. 

Wij wensen je natuurlijk veel succes met het proberen van deze zeven stappen. Hopelijk kom je er uit. Heb jij deze stappen al gehad en ben je al wat verder? Bekijk hier de dertien signalen waarom jij en je crush exclusief zijn. 

Beeld: iStock 

Must reads 👀