Lifestyle

Dit zijn de leukste nieuwe kerstnummers van 2019

Yay, het is al bijna Kerst! Ken jij alle kerstklassiekers uit je hoofd en ben je opzoek naar nieuwe muziek om je afspeellijst mee aan te vullen? Dan zit je hier helemaal goed. Girlscene heeft namelijk de leukste nieuwe kerstnummers van 2019 voor je uitgezocht. Warm je zangstem maar vast op, dit wordt een feestje. Denk je wel een beetje aan de buren?

Like It's Christmas - Jonas Brothers

2019 was hét jaar van de Jonas Brothers. Deze band bestaande uit drie broers maakte een comeback en dat hebben we geweten. Hun hits Only Human en Sucker bereikte zelfs de Top 40 en ze sleepten maar liefst vier prijzen in de wacht. Om hun 2019 in stijl af te sluiten, hebben de broers een kerstnummer uitgebracht. Like It's Christmas is een erg vrolijk en feestelijk nummer. 

Christmas Tree Farm - Taylor Swift

Dit kerstnummer van Taylor Swift heeft alles te maken met haar jeugd. Ze groeide namelijk op in de kerstboomkwekerij van haar ouders, vandaar de titel: Christmas Tree Farm. Het nummer schreef ze in één weekendje en in de videoclip zijn beelden van de kleine Taylor te zien. How cute. Het nummer klinkt vrolijk en aan rinkelende kerstbelletjes is geen gebrek. Ongetwijfeld een hitje. 

All I Want For Christmas - Liam Payne 

Liam Payne heeft na de scheiding van One Direction niet stilgezeten. Hij scoorde vier Top 40-hits, bracht laatst zijn album LP1 uit én lanceerde een eigen kerstnummer. Dit nummer is nogal emotioneel: Liam zingt over hoeveel hij geeft om zijn geliefde, maar denkt ook aan de moeilijke tijden die ze afgelopen jaar hebben gekend. Snif, pak die zakdoekjes er maar bij.

Cozy Little Christmas - Katy Perry

Katy Perry brengt dit jaar een heerlijk kerstnummer uit met een prachtige boodschap. Zo'n ingewikkeld en luxe kersfeest is nergens voor nodig, zolang je maar met je geliefden bent. En zo is het maar net. Het nummer zelf is al een pareltje, maar let ook even op Katy's haren en outfits in de clip. We love it. Ben jij nog opzoek naar een kerstjurkje? De leukste vind je hier.

With You This Christmas - Why Don't We 

De Amerikaanse boyband Why Don't We bestaat uit vijf jonge mannen die sinds 2016 de harten van vele tienermeiden harder laten kloppen. We snappen het: ze hebben niet alleen leuke nummers, ze zijn ook nog eens erg knap. Afgelopen jaar verkochten ze hun 8 Letters Tour uit en wonnen ze ook wat awards. Als kers op de muzikale taart brengt de groep nu een kerstnummer uit. In With You This Christmas zingen de jongens over een meisje waarmee ze heel graag Kerst willen vieren.

One I've Been Missing - Little Mix

Dit is het allereerste kerstnummer van meidengroep Little Mix en hij scoort erg goed. De videoclip is al bijna twee miljoen keer bekeken en de kerstdagen zijn nog niet eens geweest. Het nummer gaat over het missen van geliefden tijdens drukke dagen en hoe graag ze hun geliefden met Kerst willen zien. De meiden zien er prachtig uit in de clip. Heb jij nog inspiratie voor je kerst make-uplook nodig? Klik dan hier.

Ik ben een Kerstbal - Chantal & de Kerstballen

Chantal Janzen heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en dat werd beloond: ze won de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice. Naast presenteren heeft de knappe Chantal Janzen ook nog eens een prachtige zangstem en deze gebruikt ze goed. Samen met een dertig bekende Nederlanders brengt ze namelijk het kerstnummer Ik ben een Kerstbal (deze ken je misschien wel van Bert en Ernie) uit voor het Prinses Máxima Centrum. De opbrengst van het nummer gaat naar de kinderoncologie-afdeling van het ziekenhuis. Benieuwd wie 'de Kerstballen' van Chantal zijn? Bekijk dan de clip. 

Love You More at Christmas Time - Kelly Rowland

Opzoek naar een lekker R&B nummertje die past Kerst? Kelly Rowland's Love You More at Christmas Time is perfect. Stiekem is dit Girlscene's favoriete nieuwe kersthit. De prachtige stem van Kelly en de lekker klanken zorgen ervoor dat je moeilijk stil kan blijven zitten tijdens het luisteren. Wij denken dat dit wel eens een klassieker kan gaan worden. Check hieronder de clip en speak for yourself.

A Hand For Mrs. Claus - Idina Menzen (ft. Ariana Grande)

In dit blije nummer brengen de twee dames een ode aan mevrouw Claus. Zij zorgt er namelijk voor dat alles tijdens Kerst op rolletjes verloopt. Een echte powervrouw als je het Ariana Grande en Idina Menzen vraagt. Het nummer klinkt als een oud kerstliedje en past goed bij de gezelligste tijd van het jaar. Gelukje: de lyric video is vorige week uitgekomen, dus dat wordt lekker meeblèren. 

Just Ain't Christmas - Ne-Yo

Een break-up song, maar dan speciaal voor de feestdagen. Ne-Yo's Just Ain't Christmas is perfect voor alle singles die net uit een relatie komen. Deze R&B zanger en songwriter scoorde afgelopen jaar nog een Top 40-hit met de Nederlandse Armin van Buuren en brengt nu zelf een nummer uit. Deze kerstplaat gaat over een meisje die hem verlaat en hij daardoor niet in de kerststemming is. 

Bron: top40.nl, seventeen.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook