Beauty

HEMA lanceert betoverende bathbombs

Niks is heerlijker dan in een heerlijk warm bad gaan met een bruisbal. Het geeft een heerlijke geur af en je ruikt ook nog eens lekker fris. Daarnaast is de ervaring natuurlijk awesome. Op zoek naar een lekkere bruisbal voor in bad? HEMA heeft nu een bruisende ster uitgebracht. Kijk snel verder, want we hebben ook nog de leukste bruisballen van HEMA speciaal voor jou uitgezocht.

HEMA B.A.E. bathbombs

Je was al een ster, maar met deze bathbomb van B.A.E. ben je straks ook een ster in bad. HEMA's eigen merk B.A.E. introduceert namelijk verschillende bathbombs en deelde hier beelden van op Instagram. Naast de ster verkoopt HEMA nog méér leuke vormen van bruisballen, bijvoorbeeld een 'bruisende hart' waarvan ons hart sneller gaat kloppen. Scroll snel door om te chekcen hoe de bathbombs er in het water uitzien.

Psssst: heb jij geen bad in huis? Met een bath bucket kun jij toch badderen. 

 

Uit de bruisende ster komen verrassende kleuren en de geur is onweerstaanbaar. Het blijft leuk: je gooit de bal in een bad met warm water en je ziet hem uit elkaar bruisen in het water. Magical! Vergeet natuurlijk niet te ontspannen en te genieten in bad. :-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved