News

In de categorie WTF: iemand gooide wijnglas tegen Famke Louise's hoofd tijdens optreden

Famke Louise heeft het soms zwaar te verduren. Ze krijgt bakken kritiek over zich heen en het regent haatcomments onder haar foto's op Instagram. Ook in real life is niet iedereen fan van de zangers, zo werd ze bekogeld met flesjes tijdens een optreden, maar wat er afgelopen weekend is gebeurd slaat alles. Iemand uit het publiek gooide tijdens een optreden een wijnglas tegen haar hoofd.

Famke Louise krijgt wijnglas tegen haar hoofd

Afgelopen zaterdag zou Famke Louise een optreden geven in een club in Zoetermeer. Na zes minuten optreden zou iemand uit het publiek een wijnglas tegen haar hoofd hebben gegooid. Nadat het glas hard op haar hoofd terechtkwam, twijfelde de zangeres of ze haar optreden af zou maken. Uiteindelijk besloot ze haar optreden te staken en verliet ze de zaal met een middelvinger. Vervolgens deelde Famke Louise op Instagram stories beelden van de bult die op haar voorhoofd zat, als gevolg van het wijnglas dat op haar voorhoofd belandde. Ze sloot het filmpje af door een bankbiljet op haar voorhoofd te plakken met de tekst: 'bye'.

Achteraf bleek dat Famke Louise dik een uur te laat aan haar concert begon, dit zorgde wellicht voor onrust in het publiek. Dit betekent natuurlijk niet dat je een wijnglas kunt gooien. Wij hopen dan ook dat de dader er niet zomaar mee wegkomt...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RapNieuwsTV (@rapnieuwstv) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved