Series & Films

De Meilandjes keren in december terug op tv!

Wat goééééd! De Meilandjes keren terug op tv. We hebben ze even moeten missen, maar gelukkig kwam SBS6 deze week met dit fantastische nieuws. Eind dit jaar is onze favoriete televisiefamilie weer te bewonderen op de buis. 

Familie Meiland in december 2019 weer op televisie

Martien en zijn aanhang zijn in december weer terug op de Nederlandse televisie. De familie krijgt speciale kerstaflevering en een oudjaarsuitzending met alle hoogtepunten. Yay! Dat wordt ongetwijfeld een goed gevuld programma, aangezien het gezin Meiland afgelopen jaar enorm veel hoogtepunten had. Het programma trok wekelijks miljoenen kijkers, door de extreme populariteit zit het Franse chateau voor de komende jaren volgeboekt en zelfs de beruchte Televizier-Ring werd gewonnen door de Meilandjes. In de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland worden deze hoogtepunten nog een keer belicht én voorzien van commentaar door een hoop bekende Nederlanders. Wij zijn blij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Kerst op Chateau Meiland wanneer op tv?

Naast deze special, is de familie nog vier keer op televisie. De afleveringen van Kerst op Chateau Meiland worden uitgezonden op 16, 17, 23 en 24 december. Nog leuker, op kerstavond staat er een dubbele aflevering op de planning! Het wordt dit jaar wel een erg vrolijk kerstfeest. In Kerst op Chateau Meiland zie je hoe de familie zich klaar maakt voor kerst en krijgt het chateau een heuse make-over. Dit zal vast en zeker weer een feestje worden om naar te kijken. Haal de wijn maar vast in huis want dit wordt "wijnen, wijnen, wijnen." We hebben er zin in!

Bron: ad.nl | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved