Lifestyle

Dit zijn de leukste ideeën om te doen tijdens pakjesavond

"Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint." Jaja, Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land en dat betekent dat pakjesavond steeds dichterbij komt. Voor je het weet zit jij weer met je familie, vrienden, cadeautjes en veel zoets rondom een berg cadeautjes. Ben je nog op zoek naar een leuke invulling van pakjesavond? Girlscene heeft voor jou de allerleukste dingen die je kan doen op een rijtje gezet.

Kijk een sinterklaasfilm 
Plof lekker op de bank met in je linkerhand een warme chocolademelk, rechts een brok speculaas en voor je een volle bak pepernoten. Deze pakjesavond kan niet meer stuk. Filmtip van Girlscene: Alles is Liefde.

Organiseer een spelletjesavond
Nodig je familie uit en vraag hen hun leukste spelletjes mee te brengen. Haal snoepgoed in huis en veel chocolademelk, dit wordt een top avond. 

Speel het dobbelspel
Wil jij graag nog cadeautjes krijgen van die lieve Sint? Speel dan het dobbelspel. Vraag iedereen een paar leuke cadeautjes mee te nemen en zorg dat je een dobbelsteen in huis hebt. De spelregels vind je hier.

Pakjesavond ideeën

Bingo
Ook bij dit spel gaat iedereen met een cadeautje naar huis. Laat elke deelnemer wat cadeautjes meenemen, haal een bingomolen in huis en draaien maar. Niet té fanatiek worden hè?

Chocoladefondue
Sinterklaas draait om cadeautjes, maar ook om lekkers. Heel veel lekkers zelfs. Laat iedereen een chocoladeletter meenemen, smelten maar! Zet wat lekkers op tafel en de chocoladefondue kan beginnen.

Sinterklaaslekkers maken
Zoek naar de leukste Sintlekkernijen en ga aan de slag. Nog leuker: maak er een ware Heel Holland Bakt van en stel jouw oma en opa aan als jury. Welke familielid maakt de lekkerste lekkernij?

Gourmetten
Gezelliger eten met de familie bestaat er bijna niet. Typisch, maar daarom niet minder lekker. Hét moment om even lekker bij te praten met die familieleden die je net te weinig ziet of te genieten van het heerlijke eten.

Met deze ideeën beleef jij sowieso een geslaagde pakjesavond. Wij wensen je veel plezier!

Bron: cosmopolitan.com, ladylemonade.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook