Lifestyle

Morgen kun je bij deze club je ochtendhumeur wegdansen voordat je naar school of je werk gaat

Wil jij het liefst doordeweeks uit, maar kom je dan de volgende ochtend echt niet je bed uit voor school of je werk? Dan hebben wij de oplossing. In plaats van in de avond, kun jij morgen ochtend de dag beginnen met een feestje vanaf half zeven 's ochtends voordat je weer achter een bureau moet kruipen. Wait, what?

Wakker worden met een feestje bij de Ping Pong club
In plaats van je te verslapen doordat je gister avond te lang bent blijven hangen in de stad, kun je nu in plaats daarvan in Utrecht de dag beginnen met een feestje. Morgenochtend organiseert de Wake Up Club namelijk een feestje bij de Ping Pong Club. Het feest begint om 6:30 uur en is om 9:00 uur afgelopen. Hierna kun je dus gewoon je rugzak of laptoptas pakken om naar je werk of school te gaan.

Dansen in de ochtend

Verplicht dansen in de ochtend
Op het Facebook-evenement staat dat je heupen losgooien op het begin van de dag zorgt voor een flinke dosis endorfine (oftewel een blij gevoel), minder stress, losse spieren en laat het je ochtendhumeur verdwijnen voordat je weer aan de slag moet. Nadat je binnen komt geef je je jas af en begin je meteen met dansen. Natuurlijk staat daarbij ook een kopje koffie voor je klaar en kun je een rondje maken langs het ontbijtbuffet, maar hangen bij de muur met een ontbijtje is dus geen optie.

Wij weten in ieder geval wat we morgen gaan doen voordat we naar de redactie gaan ;-). De kaartjes zijn te koop voor €15 en daar zit een ontbijt bij inbegrepen. De kaartjes koop je hier
 

Ben jij niet zo'n partyanimal? Dan herken je deze dingen sowieso. 

Bron: indebuurt.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved