News

Je kan binnenkort overnachten in een Nutella-hotel

Begin jij de ochtend met een broodje Nutella en eet je het liefst de rest van dag ook Nutella? Dan hebben we nieuws voor je waar jouw hartje sneller van gaat kloppen. Je kan binnenkort namelijk overnachten in een Nutella-hotel. Ja ja, een echte Nutella walhalla wordt tijdelijk geopend. Lees hieronder alle details. 

Nutella-hotel
Binnenkort opent Hotella Nutella haar deuren en kan je overnachten in een hotel dat bestaat uit allemaal Nutella-spullen. Echt álles in het hotel is in het thema van de chocospread. Kussens, behang, bed en de rest van de kamer is in Nutella-stijl. We love it!

Overnachten Hotella Nutella
Als je hier overnacht krijg je een Hotella Nutella Weekend Breakfast Experience. Wat dat betekent? Twee nachten logeren in het Nutella-hotel én natuurlijk een overheerlijk Nutella-ontbijt. Er is alleen één minpunt. Hotella Nutella is alleen van 10 tot 12 januari 2020 geopend voor drie mensen. Er is een speciale win-actie om er te overnachten dat weekend, maar die is alleen voor Amerikanen... Helaas kunnen wij dus alleen maar dromen over slapen in een Nutella-hotel, maar wie weet komt er ook ooit eentje in Nederland. Fingers crossed!

Check hieronder de foto's van Hotella Nutella:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nutella (@nutella) op

Bron: Nutella | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved