Lifestyle

Dit zijn de 17 meest voorkomende irritaties op school

Studeer jij nog? Dan herken je dit vast wel. Je bent op school en ergert je aan alles en iedereen om je heen. Van de leraren tot aan de kantines. Je bent gelukkig echt niet de enige. Wij hebben de 17 meest voorkomende irritaties op school voor je op een rijtje gezet. 

1. Je leraar/lerares komt te laat, wanneer iedereen al aanwezig is. Terwijl jullie aan het wachten zijn, krijgt iedereen een e-mail binnen met: ik ben ziek en ik kan helaas niet komen. Fijn, in die tijd had je makkelijk uit kunnen slapen...

2. We snappen dat de docenten af en toe zin hebben in koffie, maar het zou wel prettig zijn als ze daarna een kauwgompje of een smintje innemen. 

3. De docent die praat met consumptie. Wanneer je je hand opsteekt om iets te vragen en je docent komt doodleuk naast je zitten, terwijl hij/zij aan het praten is, komt er een klodder op je schrift. Iewl...

4. Vieze wc's en dan is ook nog het toiletpapier op. Bof jij even!

5. Docenten mogen te laat komen, maar jij niet. Als je te laat komt, moet je een briefje halen of mag je de les niet meer in. Terwijl de leraar ongegeneerd binnen komt lopen en zegt: sorry, ik ben iets later. Ja, dat was ondertussen allang duidelijk...

6. Een volle kantine. Als je pauze hebt wil je juist even tot rust komen en niet bij een drukke tafel aanschuiven. En dan kom je erachter dat je weer moet staan. Zucht.

7. Niet bij je kluisje kunnen, omdat er zoveel mensen voorstaan of langslopen. Super irritant natuurlijk als je net bij je kluisje moet zijn. 

8. Dat iemand ineens stil gaat staan in het gangpad waar jij op dat moment aan het lopen bent en er ontstaat een botsing.

9. Deadlines. Dat je vandaag te horen krijgt dat je voor morgen huiswerk hebt en als je het dan niet af hebt, word je daarop aangekeken. Hoewel docenten er maanden over kunnen doen om jouw verslag na te kijken. Niet eerlijk!

10. Docenten die een lang verhaal niet kort maken. Moet je weer 2 uur luisteren naar een saai en langdradig verhaal. Boring..

via GIPHY

11. Wanneer je op de trap oploopt en iemand voor je loopt met een hele grote rugtas en je een flinke beuk krijgt.

12. Als de les bijna afgelopen is en een groepje klasgenoten krijgt op hun dak. Waarna de docent zegt: "dit gaat van jullie tijd af hoor". Hoewel jij helemaal niet de schuldige bent, moet de hele klas blijven. 

13. Kapstokken die overvol hangen en daar moet je jij je jas zien tussen te krijgen.

14. Dat je ineens bij je naam wordt geroepen, hoewel je diegene helemaal niet kent. Waarom kent iedereen je naam?

15. Mensen die je overal tegenkomt en je van top tot teen heel arrogant aankijken. Je hebt helemaal niks verkeerds gedaan, toch?

16. Rijen bij de trap, rijen bij de kantine en rijen bij de automaat. Overal zijn er rijen. Is er dan niks op school waar je meteen aan de beurt bent?

17. Kauwgom onder de tafel of zelfs op je stoel. Dat je dan daarna opstaat en kauwgom op je broek hebt zitten. Heel fijn ook...

Dat waren ze, de meest voorkomende irritaties op school. Herken jij je hier ook in of heb je gewoon geen motivatie dit schooljaar? In dit artikel staan de leukste notitieboekjes die je aan motivatie kunnen helpen. 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved