News

Ex on the Beach-babe Stacy ondergaat flinke metamorfose

De knappe Belgische Stacy Leirens, bekend van haar deelname aan Ex on the Beach, ondering een hele metamorfose. Deze pittige dame heeft zich flink in het zweet gewerkt en dat is te zien. Benieuwd hoe Stacy er nu uit ziet? Lees snel verder.  

EOTB’s Stacy ondergaat flinke metamorfose

Stacy kennen we natuurlijk van Ex on the Beach, waarin ze in seizoen vier een koppeltje vormde met Robin. Even dachten we dat deze romance in Nederland voort zou duren, maar helaas, Robin vond het eenmaal in Nederland aangekomen wel welletjes. Vervolgens spoelde Stacy aan als ex van Joshua in het All Stars-seizoen. Deze pittige dame heeft niet stil gezeten na haar EOTB-tijd en dat is te zien.

Stacy heeft de afgelopen maanden flink geploeterd in de sportschool en niet zonder resultaat: Gisteren plaatste ze een foto op Instagram waarin de metamorfose van haar lichaam goed te zien is. Stacy vertelt dat ze door veel sporten en gezond eten in acht maanden heel veel kilo’s kwijt is geraakt. Wow, wat ontzettend knap!

Ook Temptation Island’s Megan ziet er opeens héél anders uit, het resultaat check je hier.

Stacy metamorfoseStacy metamorfose

Sporten

Stacy geeft wel aan dat ze het lastig vond deze foto’s te delen, maar toch is ze super trots op haar prestatie. Stacy: “Ik voel me veel beter en veel fitter in mijn vel. Sporten is zo veel meer dan afvallen. Ik hoop dat ik hiermee mensen kan motiveren om te sporten en te blijven gaan. Je mindset en discipline is alles!” En trots mag ze zijn, wat een prestatie. 

stacy metamorfose

Bron: @stacyleirens, lovereality.nl, cosmopolitan.com | Beeld: MTV

Must reads 👀