Travel

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Boek een verrassingstrip

De winter staat voor de deur en dat kan je merken, de dagen zijn koud, nat en donker. Gelukkig heeft elk nadeel zijn voordeel, de kerstvakantie komt immers steeds dichterbij! Heb jij nog geen plannen hiervoor én wil je een winterdipje ontlopen? Lees dan snel verder voor de oplossing.

Verrassingstrip tijdens de kerstvakantie

Wie kent het niet, de eerste regendruppels vallen en je verlangt met heel je hart naar vakantie. Zon, zee, strand, languit op een strandbedje met rechts een cocktail en links je bestie. Klinkt super, maar het mag wel wat spannender. What about een verrassingstrip? 

We snappen dat de term 'verrassingstrip' je misschien een beetje laat schrikken. Een vakantie waarvan de eindbestemming niet bekend is, is dat wel zo'n goed idee? Jazeker. Je komt er inderdaad op het vliegveld pas achter waar je heen gaat, maar helemaal een verrassing is de trip niet. De reiziger mag zelf het gewenste vervoersmiddel, de prijsklasse én het reisgezelschap opgeven. Ook kan je bij sommige reisorganisaties aangeven wat het onderwerp van jouw reis gaat worden: Romantisch, culinair, party of toch tanning? De keuze is aan jou. 

Verrassingstrip in de kerstvakantie

Inpakken voor vakantie is al lastig genoeg, laat staan voor een vakantie waarvan je de bestemming niet weet. Gelukkig helpt de organisatie hierbij, een aantal dagen voor vertrek krijg je namelijk het weerbericht van de eindbestemming opgestuurd. Aan jou nu de taak, pak je die leuke zonnebril in of wordt het toch een dikke trui? 

Zo boek je een verrassingstrip

Er zijn vele organisaties die verrassingsvakanties aanbieden. Tik maar eens 'verrassingstrip' in op Google en de resultaten stromen binnen. Bij de meeste organisaties geldt: Ga je langer dan zeven dagen? Dan is ruimbagage inbegrepen. Bij kortere tripjes reis je enkel met handbagage, tips voor het inpakken daarvan vind je in dit artikel. 

Een verrassingstrip geldt dus als de perfecte invulling van jouw kerstvakantie. Vertel het je vriendinnen, stap uit je comfortzone en boek die reis. Check voor vertrek deze vakantie checklist, zodat je sowieso niets vergeet. Veel plezier!

Bron: srprs.me, sendmeanywhere.nl, tripprs.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved