Beauty

Doe de test en kom erachter welk huidtype jij hebt

Iedere huid is anders. Hierdoor heeft de één bijvoorbeeld meer last van talg, en de ander van droge velletjes. Het is belangrijk om te weten welk huidtype jij hebt, zodat jij je huid kunt geven wat het nodig heeft. Om hierachter te komen, hebben wij dé test samengesteld die jou gaat vertellen welk huidtype jij hebt. 

Verschillende huidtypes

Er bestaan verschillende huidtypes. Zo heb je onder andere een normale huid, een droge huid of een gevoelige huid. Voor alle huidtypes geldt: een goede reiniging is belangrijk. Als er voor het slapen gaan make-upresten en viezigheden van buiten op jouw huid achterblijven dan kan dit bijvoorbeeld zorgen voor verstoppingen in de huid. Ook in de ochtend heeft je gezicht een goede reiniging nodig. In de ochtend kun je talg en andere afvalstoffen op je huid hebben van de nacht. NIVEA heeft daarom drie natuurlijke gezichtsreinigingsproducten gelanceerd voor ieder huidtype. De nieuwe NIVEA Gezichtsreinigingsoliën zorgen ervoor dat make-up en viezigheden snel en effectief van het gezicht worden verwijderd zonder olieresten achter te laten. De gezichtsreinigingsoliën zorgen ervoor dat, naast een effectieve reiniging, je huid ook verzorgd wordt. De NIVEA Gezichtsreinigingsoliën smelten bij gebruik om in een zijdezachte reinigingsmelk door de innovatieve olie-tot-melk formule. 

NIVEA Gezichtsreinigingsoliën  

Voor ieder huidtype heeft NIVEA een gezichtsreinigingsolie ontwikkeld, zodat er voor iedereen een geschikte reinigingsolie bestaat. Benieuwd welk huidtype jij hebt en welke reinigingsolie jij hierbij het beste kunt gebruiken? Doe hieronder de test en kom erachter. 

Test: welk huidtype heb jij

Kom erachter welk huidtype jij hebt en welk gezichtreinigingsproduct van NIVEA het beste bij jou past. 

 

 


Normale huid: hydraterende reinigingsolie

Deze reinigingsolie past bij een normale huid en is verrijkt met natuurlijke kokosolie. Het hydrateert en versoepelt de huid. 


Nivea normale huid


Droge huid: voedende reinigingsolie

Voor de droge huid is er de voedende reinigingsolie. Het bevat natuurlijke macadamia olie en zorgt voor een zachte en gevoede huid. 

Nivea droge huid olie

Gevoelige huid: verzachtende reinigingsolie

Deze kalmerende reinigingsolie is geschikt voor een gevoelige huid. Er is natuurlijke druivenpitolie aan toegevoegd. Het is rustgevend en zacht voor je huid. 

Nivea sensitive skin olie

Zo gebruik je de NIVEA gezichtsreinigingsoliën

Wanneer je het gebruikt, smelten de natuurlijke oliën vuil, talg en waterproof make-up weg. Spuit een tot twee pompjes op je handen, en masseer het vervolgens in op je gezicht. Voeg daarna wat water toe. Door dit te doen veranderen de oliën in een zachte reinigingsmelk, waardoor er geen vettig laagje op de huid achterblijft. Spoel daarna je gezicht goed af met water en ervaar een zijdezachte huid zonder dat het droog aanvoelt. NIVEA Gezichtsreinigingsoliën zijn geschikt voor iedereen die graag de huid goed wil reinigen na het dragen van make-up of de dag fris wil beginnen. 
*Dit artikel is geschreven in samenwerking met NIVEA

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved