Celebs

Jennifer Lawrence is getrouwd!

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Jennifer Lawrence is getrouwd, Temptation Island-deelnemer Rodanya showt haar babyshower, Selena Gomez brengt in één week twee nieuwe nummers uit en de stalker van Harry Styles krijgt een voorwaardelijke celstraf. 

Jennifer Lawrence is getrouwd en deze celebs waren erbij
Afgelopen week is Jennifer Lawrence in het huwelijksbootje gestapt met haar lover Cooke Maroney. Ze trouwden in Newport en er waren maar liefst 150 gasten aanwezig bij het mooie moment. Enne, natuurlijk stonden er aardig wat celebs op de gastenlijst van de wedding. Zo waren onder andere Amy Schumer, Sienna Miller, Emma Stone, Cameron Diaz, Kris Jenner en Adele aanwezig. Wij zijn benieuwd naar alle trouwfoto's!

jennifer lawrence getrouwd
Temptation Island-deelnemer Rodanya showt haar babyshower
Temptation Island-deelnemer Rodanya is in verwachting van een baby boy en daar hoort natuurlijk een babyshower bij. Het moest een grote verrassing zijn, maar Rodanya had het al een beetje verwacht dat het die dag ging gebeuren. Haar Temptation Island-vriendinnen Demi en Laura waren aanwezig. Enne, haar ex-lover Morgan was ook van de partij. Benieuwd naar de babyshower? Rodanya showt alles in haar nieuwe vlog. 

Selena Gomez brengt in één week twee nummer uit
Selena Gomez is weer helemaal terug. Ze heeft afgelopen week namelijk twee nieuwe nummers uitgebracht: 'Lose You To Love Me' en 'Look At Her Now'. Selena laat weten dat de twee nummers vlak achter elkaar gedropt moesten worden om het complete verhaal te vertellen. Luister hier de nieuwe songs van Selena Gomez. 

Stalker Harry Styles krijgt voorwaardelijke celstraf
Harry Styles werd een tijdlang gestalkt door een 26-jarige man. Gelukkig is er goed nieuws voor de zanger, want de stalker is nu veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van maximaal vijf jaar. Ook heeft de stalker een straatverbod gekregen en mag hij niet meer naar optredens van Harry. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @harrystyles op

Noah Centineo verandert weer iets aan zijn looks
Een tijdje terug schrokken we ons kapot, want Noah Centineo showde een foto mét geblondeerde baard. Nu heeft de acteur wéér iets aan zijn looks veranderd. Op Instagram Stories laat hij namelijk zien dat hij zijn prachtige krullen heeft afgeschoren. NO! Hopelijk is het voor een nieuwe rol en loopt hij snel weer rond met krullen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @fuckinnoahhh op

Bron: RTL Nederland, Glamour | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved