News

Bij Lidl scoor je nu earpods voor een prikkie

Er is bijna niets vervelender dan met het snoertje van je oordopjes ergens achter blijven haken. Mede door deze reden zijn de AirPods het leven in geroepen. Draadloze oordopjes die je muziek afspelen door een bluetooth-verbinding met je telefoon. Ideaal, maar er zit natuurlijk wel een behoorlijk prijskaartje aan vast. Vind jij AirPods te duur, maar wil je wel graag draadloos van je muziek kunnen genieten? Dan is dit alternatief dé oplossing.

Lidl earpods

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om een portemonnee met geld tevoorschijn te halen en vervolgens meer dan €150 neer te leggen voor een paar oordopjes. En dat begrijpt de Lidl ook, want de winkel verkoopt nu dupes voor een prikkie. Je koopt de draadloze bluetooth oordopjes hier voor maar €19,99. Dit bedrag klinkt al een stuk aantrekkelijker, niet? ;-)

earpods lidl

De oordopjes zorgen voor maximaal drie uur luisterplezier en zijn handig mee te nemen in een bijbehorende oplaadbox. Er is keuze uit twee verschillende kleuren, namelijk: goud en zilver. Zeg maar gedag tegen dat irritante snoer van je koptelefoon, want muziek luisteren wordt op deze manier nóg leuker.

Bron: Lidl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved