News

De grootste gamehal van Europa opent binnenkort in Amsterdam

Je hebt vast weleens van die Amerikaanse films gezien waarin mensen zich helemaal uitleven in een gameha. Van Maria Karten en munten schuiven tot Pacman en na afloop krijgen je punten in de vorm van tickets… Hoe leuk?! Goed nieuws voor gameliefhebbers die in de buurt van Amsterdam wonen. Binnenkort opent Gamestate, de grootste gamehal van Europa, in onze hoofdstad.

Grootste gamehal van Europa

Een date me je lover of een avond met de meiden? Gamestate is de place to be! Deze nieuwe gamehal opent op 14 november en is te vinden naast de Johan Cruijff Arena, aan de Arenaboulevard in Amsterdam. Met een oppervlakte van 1250 vierkante meter (hellelujah!) wordt de nieuwe gamehal naar eigen zeggen ‘de grootste gamehal van Europa’. In Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Kerkrade zijn al filialen van Gamestate geopend.

Gamestate Amsterdam

Toegang is gratis, je betaalt alleen voor de games. Door het spelen van games win je tickets, waarna je deze kunt inruilen voor toffe prijzen. Een bezoekje aan de nieuwe gamehal is dé perfecte opvulling voor een vrije avond. Dus trommel je vriendinnen op en daag ze uit om de leukste spellen te spelen. Van Airhockey en Pacman tot Virtual dancing: er valt genoeg te beleven ;-).

Bron: Gamestate 

Must reads 👀