Travel

Weg van de kou en natheid: herfstvakantie naar de zon

Heb jij ook last van een after holiday dip na de zomervakantie? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten om in de herfstvakantie naar de zon te gaan. Een zonnige bestemming is het beste om te ontsnappen aan het koude en natte herfstweer. Wij zetten de leukste zonbestemmingen voor je op een rijtje. 

Herfstvakantie naar de zon: Cyprus
De zomer kan niet lang genoeg duren, daarom gaan we in de herfstvakantie liever naar een plek waar de zon nog schijnt. In de herfstmaanden ligt de temperatuur hier vaak nog rond de 26 graden. Ook het zeewater is nog warm genoeg om te zwemmen. 

Herfstvakantie naar de zon: Tenerife
De Canarische Eilanden zijn heerlijk voor een herfstvakantie naar de zon. Door het fijne klimaat en de mooie natuur kun je hier lekker bijkomen van alle drukte uit je dagelijks leven. 

Herfstvakantie naar de zon: Rhodos
Dit eiland is gelegen aan de Turkse kust. In oktober is de gemiddelde temperatuur hier nog steeds rond de 25 graden, het is dus niet zo gek dat veel toeristen dol zijn op dit eiland. Er zijn prachtige stranden, je kunt excursies doen en het eten is heerlijk. 

Herfstvakantie naar de zon

Herfstvakantie naar de zon: Mallorca
Alhoewel het in de zomermaanden mega druk is op het Spaanse eiland, kun je deze drukte in de herfst vermijden. De temperatuur ligt dan ook nog rond de 24 graden dus vergeet je bikini niet!

Herfstvakantie naar de zon: Madrid
De herfstvakantie is ook het perfecte moment voor een stedentrip. Nog een andere zonnige bestemming is de Spaanse stad Madrid, ook erg leuk voor alleen een weekendje weg. Gemiddeld ligt de temperatuur nog rond de 21 graden dus het is een stuk lekkerder dan in het koude Nederland. Je vindt hier veel cultuur, lekker eten en een leuk uitgaansleven. 

Ben je nog niet overtuigd van de bovenstaande bestemmingen? Probeer dan deze bestemmingen eens. 


Beeld: Unsplash 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved