Lifestyle

Tripje Disneyland? Zo reis je voor maar €29 naar Disneyland Parijs

De herfstvakantie is hier en wat is nou een beter idee dan een tripje naar Disneyland? Goed nieuws, want we hebben een actie gevonden waarbij je met de trein binnen vier uurtjes in Disneyland Parijs bent! Enne, dat voor een héle lage prijs. Dit klinkt toch als muziek in de oren? Lees snel verder over de actie. 

Thalys naar Disneyland Parijs 
Heb jij ook zo’n zin om er weer even tussenuit te gaan? Even weg van alle school of werk stress. Disneyland Parijs is de perfecte plek om al jouw zorgen even te doen vergeten. Good for you: wij hebben een actie gevonden waarbij je voor maar €29 voor de deur van Disneyland Parijs wordt afgezet, en dat binnen vier uurtjes. Dat is dus twee Dinseyfilms kijken en je bent er al!

 

View post on Instagram
 

De actie
– Je reist er met een Thalys naartoe. Je kunt hierbij voor verschillende trajecten kiezen. Je kunt opstappen op Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam Centraal.
– Een enkele reis kost €29, een retourticket kost €58 per persoon. 
– Let op: je kunt het treinkaartje alleen gebruiken tussen 12 november 2019 en 10 januari 2020. Per datum zijn er een vast aantal treintickets beschikbaar. 
– Je kunt van de actie gebruik maken vanaf 10 oktober tot en met 20 oktober 2019 om 00:00. So hurry up! 

Boek jouw treintickets hier

P.S. Wist jij dat er ook een hele toffe Disney sokken adventskalender bestaat om af te tellen tot kerst?  

Beeld: Unsplash

Must reads 👀