Series & Films

Dit zijn de leukste films en series op Disney+

We dachten dat we er nog even op moesten wachten, maar in Nederland kunnen we al genieten van de streamingdienst van Disney, Disney+. Nu kan je eindelijk al je favoriete Disney-films én series op één plek bingewatchen. YAS! Benieuwd? Wij hebben de leukste films en series op Disney+ voor je op een rij gezet. 

High School Musical
Lekker meeblèren met alle liedjes van High School Musical. Het kan, want alle drie de films staan namelijk op de streamingdienst. Zo kan je alle avonturen van Troy, Gabrielle en de andere Wildcats weer lekker opnieuw kijken. 

Disney Live-actionfilms
Disney is al een tijdje bezig om van hun originele Disney-films remakes te maken. Enne, op Disney+ staan al een paar films. Pak de popcorn er maar bij, want de live-actionfilm van Mary Poppins, The Jungle Book, Maleficent en Beauty And The Beast staan er onder andere al op. 

The Lizzie McGuire Movie
Een tijdje terug kwam het geweldige nieuws naar buiten dat Lizzie McGuire terug komt. We moeten er jammer genoeg nog een tijd op wachten, maar gelukkig staat de film van Lizzie McGuire wel op Disney+. In de film gaat Lizzie met haar klasgenoten naar Rome en daar wordt ze aangezien voor de Italiaanse popster Isabella. 

Hannah Montana
Keek jij vroeger altijd naar Hannah Montana? De serie, met Miley Cyrus, over een popzangeres die haar beroemde leven geheim probeert te houden voor haar klasgenoten? Er staan nu vier seizoenen op Disney+ om te bingewatchen. YAS!

Disney klassiekers
Natuurlijk staan ook al je favoriete Disney klassiekers op de streamingdienst. The Lion King, Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Assepoester, Doornroosje. Je kan ze allemaal weer lekker terugkijken.

Enne, er komen binnenkort nog veel meer toffe films en series op Disney+. Heb je de app nog niet? Lees hier alles over Disney+. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook