Travel

Herfstvakantie last minute: deze reizen boek jij nu voor een prikkie

Hoewel een weekje niks doen ook niet verkeerd is, is de beste manier om je herfstvakantie op te vullen toch echt wel een tripje naar het buitenland. Als je nu nog niet zo goed weet waar je naartoe wilt of als je nog niet helemaal zeker weet of de reis wel door kan gaan, dan is het boeken van een last minute reis de perfecte oplossing. Dus, wil jij een paar dagen weg in de herfstvakantie? Last minute reizen vind je hier!

Het is bijna herfstvakantie. Last minute reizen maken het boeken van een reis nog leuker, omdat de prijzen vaak stukken lager zijn dan wanneer je normaal een reis boekt. Dus zit jij net te krap bij kas voor een dure vakantie, maar wil je toch weg deze herfstvakantie? Last minute it is!

Herfstvakantie last minute: Parijs
Parijs is altijd een goed idee, en zeker tijdens de herfstperiode. Vallende bladeren, kerstlichtjes en het heerlijke warme sfeertje in de hoofdstad van Frankrijk, zorgen voor onvergetelijke dagen tijdens de herfstvakantie. Breng een bezoekje aan de Eiffeltoren, ga kerstshoppen en geniet van alle eettentjes die Parijs te bieden heeft. En wat dacht je van een cruise over de Seine?

Herfstvakantie last minute: Valencia
Als je net iets warmere temperaturen op wilt zoeken dan hier in Nederland, dan is Valencia een leuke bestemming. De stad in Spanje staat bekend als de fietshoofdstad van Spanje. Ideaal voor ons als Nederlanders, dus! Huur een fiets en bezoek de mooiste bezienswaardigheden. En met een beetje geluk kun je zelfs nog wat uren doorbrengen op een van de stadstranden, om van het zonnetje te genieten. 

Herfstvakantie last minute: Lille
En weer terug naar Frankrijk. Naast Parijs, is ook Lille een hele mooie plaats om te bezoeken deze herfstvakantie. Last minute reizen zijn prima te vinden naar deze bestemming. Geniet van één van Frankrijks mooiste steden en bezoek vooral de oude binnenstad. Een topper voor de cultuursnuivers, want overal waar je komt valt wel iets te bekijken! De charmes van Frankrijk zullen je goed doen, dat is zeker.

Herfstvakantie last minute: Porto
De havenstad Porto, gelegen in Portugal, is een perfecte bestemming voor mensen die van gezelligheid, wijn en historische bezienswaardigheden houden. Porto is dé stad waar de portwijn is ontdekt. De stad is door de vele bezienswaardigheden uitgeroepen tot werelderfgoed. Zeker de moeite waard, dus! Zie je jezelf al zitten in een bootje, terwijl je met een glas wijn in je hand geniet van het zonnetje? Wij wel!

herfstvakantie lastminute reizenBeeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved