Beauty

Hebben: Kiehl’s lanceert de Kiehl’s Loves Amsterdam collectie

Of je nou een droge, gevoelige of vettige huid hebt, het huidverzorgingsmerk Kiehl’s heeft voor ieder huidtype een geschikt product. En lucky us: er is nu een Limited Edition Canal House van Kiehl’s Loves Amsterdam met de meest geliefde producten erin. Hebben, hebben, hebben!

Kiehl’s loves Amsterdam
Ben jij dol op de verzorgingsproducten van Kiehl’s? Goed nieuws, want het skincare-merk lanceert een limited edition met onze hoofdstad Amsterdam als thema. Yay! Zo is onze favoriete oogcrème nu in een oranje jasje gestoken en je begrijpt dat wij dit als Kiehl’s-lovers absoluut op ons skincare-plankje moeten hebben.

 

Kiehl’s Canal House

Kiehl’s steekt dus onze favoriete producten in een oranje jasje én ze lanceren een limited edition Canal House. In dit exclusieve Amsterdamse huisje vind je de meest favoriete huidproducten van Kiehl’s lovers. 

De producten
In deze Limited Edition Canal House verzorgingsset vind je de volgende verzorgingsproducten in miniatuurformaat. Je kunt ze stap voor stap gebruiken: 

 

1. Rare Earth Pore Cleansing Mask 14ml
Door dit kleimasker worden je poriën verminderd. Je huid komt meer in balans. 
 

 

2. Ultra Facial Cleanser 30 ml
Een milde gezichtsreiniger die geschikt is voor alle huidtypes. Overtollig talg wordt met deze reiniger verminderd en onzuiverheden zonder dat je huid uitdroogt. 

 

 

3. Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner 40 ml
Dit toner is kalmerend en verfrissend voor de huid. De natuurlijke vochtbalans van de huid wordt hersteld, terwijl het onzuiverheden corrigeert. 

 

 

 

4. Creamy Eye Treatment with Avocado 14 gram​
Hydrateer de huid rondom je ogen met de Creamy Eye Treatment with Avocado. Dit product kun je met elk huidtype gebruiken. 

 

5. Hydro-Plumping Re-Texurizing Serum Concentrate 5 ml
Boost je huid met Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. Dit serum hydrateert je huid en maakt het mooi glad. 

 

6. Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate 5 ml
Verminder fijne lijntjes en rimpels met de Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, vol met vitamine C. Breng het aan voordat je je dag- of nachtcrème gebruikt. 
 

 

7. Clearly Corrective Dark Spot Solution 4 ml
Egaliseer je huid met de Clearly Corrective Dark Spot Solution. Geschikt voor donkere vlekken, pigmentvlekken en littekens van acne. 

 

 

8. Ultra Facial Cream 7 ml
Hydrateer je huid met de Ultra Facial Cream, een crème die tot wel 24 uur lang je huid zacht houdt. Breng het ‘s ochtends of ‘s avonds aan na eventueel een serum. 

 

9. Super Multi-Corrective Cream 7 ml
Verminder rimpels en fijne lijntjes met deze crème. Dagelijks te gebruiken als onderdeel van je huidverzorgingsroutine. 

 

 

10. Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men 15 ml​
Speciaal voor je vriendje, vader of broer: de Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men. Voor een gehydrateerde huid die er gezond uitziet. 

 

 

 

 

11. Midnight Recovery Concentrate 15 ml
Herstel het uiterlijk van je huid met de Midnight Recovery Concentrate. Gebruik een paar druppels en word de volgende dag wakker met een stralende en zachte huid. Het biedt de huid de voeding die het ‘s nachts nodig heeft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Must reads 👀