Beauty

Dit zijn de beautyregels van Hailey Bieber waar we allemaal van kunnen leren

Hailey Bieber is prachtig en heeft een prachtige huid. Maar trust us, daar moet zij ook het één en ander voor doen hoor. Als model krijgt je huid natuurlijk heel wat te verduren, dus moet ze extra goed voor haar gezicht zorgen. Gelukkig heeft ze al haar beautyregels gedeeld. Ben je jaloers op Hailey Biebers stralende huid? Lees dan de tips van Hailey hieronder. 

Beautyregels Hailey Bieber #1: geen facials
Je verwacht dat Hailey regelmatig een afspraak maakt voor een lekkere facial, maar ze doet het niet. Tegen de Amerikaanse ELLE zegt het model: "Ik ben oké met facials met een laser, maar ik laat mijn huid liever met rust en ga alleen naar een dermatoloog om gewoon alles te laten checken." Dus meiden, laat je huid gewoon lekker met rust! 

Beautyregels Hailey Bieber #2: highlighter
Waar de glowy skin van Hailey Bieber vandaan komt? Gewoon uit een potje met highlighter. Jep, de vrouw van Justin Bieber is fan van het product en smeert het graag op haar jukbeenderen, de neus, de cupidoboog en oogleden. Maar let wel op, doe het op een subtiele manier. 

beautyregels hailey bieber
Beautyregels Hailey Bieber #3: goed reinigen
We lieten eerder al weten dat slapen met make-up op echt heel slecht is voor je huid. Hailey zegt ook dat ze dit echt never nooit doet. Om haar make-up eraf te halen gebruikt ze graag de Neutrogena reinigingsdoekjes. En ook is ze fan van een gezichtsreiniger van haar dermatoloog. "Verder doe ik nooit te veel met mijn huid," vertelt ze aan ELLE. 

Beautyregels Hailey Bieber #4: de ijskast in
Waar Hailey Bieber ook bij zweert is cryotherapie. Ze vertelt: "Je gaat naar een plek waar ze je in een giginatische vriezer stoppen." Dit is een facial waarbij je ijskoude lucht over je gezicht en hoofdhuid blazen. Brrr! "Het is een beetje raar, maar het voelt heel goed," zegt Hailey Bieber over deze bijzondere beautyregel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

Bron: ELLE.com | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved