Series & Films

Alles over de Nederlandse Netflix-serie Ares

Er worden de laatste tijd heel veel Netflix Originals gemaakt, maar tot nu toe konden we nog geen Nederlandse bingewatchen. Tot nu toe dus, want er komt ein-de-lijk een Nederlandse Netflix Original aan: de psychologische horrorserie Ares. Benieuwd waar het over gaat en wanneer je de Nederlandse Netflix-serie kan zien? We vertellen het hieronder. 

Nederlandse Netflix-serie Ares
We hebben er lang op moeten wachten, maar er komt een Nederlandse Netflix-serie aan. Het is de eerste Netflix Original Serie uit ons landje en het is voor de meiden die wel houden van een spannende serie. 

netflix serie ares
Netflix-serie Ares: het verhaal
De Nederlandse Netflix-serie Ares gaat over de beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Ze komen terecht in een machtige en rijke wereld en Rosa komt erachter dat de studentengenootschap is gebouwd op duistere geheimen uit de Nederlandse geschiedenis. Om erbij te horen moeten ze een vreselijke prijs betalen. Klinkt spannend, hè?

Netflix-serie Ares cast
Rosa wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Jade Olieberg en haar vriend Jacob door Tobias Kersloot. Verder spelen Lisa Smit, Robin Boissevain en Rifka Lodeizen ook een rol in de nieuwe Netflix Original serie. 

Netflix-serie Ares: teaser
Ben je ook zo benieuwd naar de Nederlandse Netflix Original Serie? Er is al een teaser uitgebracht en het belooft heel veel goeds. Als we de teaser mogen geloven gaat het heel duister worden en heb je wel een kussen nodig tijdens het kijken. 

Ares op Netflix
We moeten nog even geduld hebben. De serie zou eerst al verschijnen in 2019, maar helaas is het iets uitgesteld. Vanaf vrijdag 17 januari kunnen we Ares bingewatchen op Netflix. En, Ares bestaat uit acht afleveringen. Dat wordt bingewatchen dus!

Bron: Netflix-nederland.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved