News

Je krijgt nu betaald om Dunkin' Donuts te eten met de app Cirkle

1

Lust jij donuts? En ben je ook niet vies van geld verdienen? Dan moet je voor het volgende nieuwtje eens even heel goed gaan zitten. Je kunt nu namelijk betaald krijgen om Dunkin' Donuts te eten. Het enige wat je hoeft te doen is donuts naar binnen te werken en hier een foto van delen. Makkelijk verdienen en ook nog eens ontzettend lekker. Wat wil je nog meer? Wij zijn in ieder geval helemaal om.

Dunkin' Donuts
Dunkin' Donuts werkt nu samen met de app Cirkle. Dit is een gratis app waarbij iedereen 'influencer' kan worden. Je promoot hiermee je favoriete hotspots in ruil voor flinke kortingen. En dit is niet alleen wanneer je duizenden volgers hebt, maar ook als je alleen je vader, moeder of broer als volgers hebt.

Gratis app Cirkle
Goed nieuws! Want je kunt nu dus ook dikke korting scoren bij Dunkin' Donuts. Je hebt de app Cirkle nodig en je Instagram-account. Vervolgens ga je naar Dunkin' Donuts en zoek je je favoriete donut uit. Plaats vervolgens een foto op Instagram en ontvang een bedrag op je rekening. In die app zie je dan gelijk hoe veel geld jij hebt verdiend met het plaatsen van je Instapost. Denk hierbij aan een bedrag rond de €3. Niet overdreven veel, maar wel ongeveer een gratis donut ;-).

dunkin donuts influencer geldBron: Cirkle.social | Bron beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 5 dagen geleden Juul

    Is deze app betrouwbaar ?

  1. 1