Fashion

Deze mannelijke kledingstukken zou ieder meisje aan haar kledingkast moeten toevoegen

Heb jij ooit weleens een grote trui uit de kast van je vriendje gepikt? Oeps, wij wel. Ze zitten nou eenmaal super lekker en staan ook nog eens tof. Naast oversized sweaters zijn er nog veel meer mannelijke kledingstukken die ons eigenlijk goed staan. Neem dus voortaan als je gaat shoppen ook een bezoekje aan de mannenafdeling en scoor daar een van de onderstaande toffe items. Thanks us later.

Eén van de beste dingen aan het dragen van kleren van de mannenafdeling is dat het coole uitstraling heeft. Denk aan boyfriend jeans en oversized sweaters. Wist je dat veel kleding van de mannenafdeling ook van betere kwaliteit is en dat het vaak goedkoper is dan soortgelijke items van de vrouwenafdeling? Doordat mannen vaak minder stijlen hebben, is er vaak meer geld voor betere materialen. Aha, dat is dus waarom die mannelijke truien zo goed zitten!

De volgende keer dat je dus een winkel in stapt, vergeet dan zeker niet een bezoekje aan de mannenafdeling te brengen. De onderstaande items zijn mannelijke kledingstukken die jij aan je wardrobe wil toevoegen. 

1. Oversized sweaters
In plaats van veel tijd te besteden aan het vinden van die ene oversized sweater op de vrouwenafdeling, kun je beter naar de mannenafdeling, hier heb je keus genoeg. Daarnaast is de stof vaak zachter. Winnen!
 

 

2. Oversized blazers
Een oversized blazer is helemaal in. Op de mannenafdeling zijn er genoeg te vinden. Combineer de blazer met een coole jeans en maak het af met kettingen voor een echte streetstyle look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door monique agar (@mon.agar) op

 

3. Boyfriend jeans
Ga voor een nonchalante look met deze coole boyfriend jeans. Waarom zou je een boyfriend jeans zoeken op de vrouwenafdeling als je deze gewoon bij 'de mannen' kunt scoren? Als de broek aan de onderkant te lang is, kun je er altijd nog een stuk afknippen. 
 

 

4. Bomberjack
Kies een oversized bomberjack uit op de mannenafdeling voor deze herfst. Waarschijnlijk komt hij elke dag van pas en draag je niks anders meer als je de deur uit gaat. 
 

 

5. Oversized blouse
Hoe lekker is het om in de ochtend een oversized blouse aan te trekken voor een ultieme out of bed look? Mannen vinden dit ook nog eens mega aantrekkelijk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MORNING AFTER | Casual Shirts (@morningafteramsterdam) op

 

 

6. Oversized T-shirts
Denk bijvoorbeeld eens aan T-shirts van een bepaalde rockband. Waarschijnlijk heb je niks met de muziek, maar het geeft je wel meteen een super stoere look. 
 

 

Bron: stylecaster.com | Beeld: iStock

 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved