Beauty

Wenkbrauwen Utrecht: de 5 beste plekken om je wenkbrauwen te laten doen

Wenkbrauwen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je gezicht, daarom is het belangrijk dat je ze goed bijhoudt. Steeds meer vrouwen gaan dan ook naar een speciale 'brow bar' om hun wenkbrauwen te laten doen. Kom jij uit Utrecht of ga jij misschien een dagje naar deze stad toe? Dan zijn dit de beste plekken om je wenkbrauwen te doen in Utrecht. 

Als je je wenkbrauwen wilt laten doen in Utrecht is het handig om te weten waar je moet zijn. Je wil natuurlijk niet met een kaalgeplukte wenkbrauw thuiskomen, waarbij het een jaar duurt voordat deze weer aangroeit. Wees gerust, Girlscene weet waar je moet zijn in de Domstad. 

Wenkbrauwen Utrecht: The Brow Boss
The Brow Boss is een van de beste plekken om je wenkbrauwen te doen in Utrecht, met veel goede recensies. De "Brow Queens" die hier werken hebben veel ervaring en kennis om je wenkbrauwen te stylen, te verzorgen en te onderhouden. Ze kijken hierbij goed naar de vorm van je gezicht.

Wenkbrauwen Utrecht: Lash is More
In deze brow bar worden je wenkbrauwen perfect in shape gebracht. Ze werken hier met tweezers (een soort pincet) en waxen, maar daarbij houden ze goed rekening met je persoonlijke voorkeuren. Je krijgt ook advies voor thuis mee om je wenkbrauwen zo goed mogelijk te onderhouden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LASH IS MORE OFFICIAL (@lashismore_official) op

Wenkbrauwen Utrecht: Kapsalon Lilo
Kapsalon Lilo is gespecialiseerd in de Oosterse techniek van epileren, namelijk met touw. Dit wordt ook wel 'threading' genoemd. Deze manier is geschikt voor meiden met een gevoelige huid, het heeft een langdurig resultaat en je krijgt er mooie strakke wenkbrauwen van. 

Wenkbrauwen Utrecht: City Treatment
Met een 9,6 is City Treatment zeker weten een van de beste plekken om je wenkbrauwen te doen in Utrecht. Je kunt hier terecht voor het verven van je wenkbrauwen maar ook voor harsen of epileren. Met ook maar een subtiele verandering worden je wenkbrauwen hier al helemaal opgefrist. 

Wenkbrauwen Utrecht: Studio Wax en Wenkbrauw
Bij deze wenkbrauwsalon wordt goed gekeken naar de vorm van je gezicht om de daarbij passende wenkbrauwen te bepalen. Er wordt in overleg een behandeltechniek gekozen: threaden, waxen of epileren. Hier stap je met een stralende blik weer naar buiten. 

Dit zijn de vijf herkenbare gedachtes die je hebt als je je wenkbrauwen laat doen. 

Beeld: iStock
 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved