7 Nederlandse Instagram-accounts om te volgen voor mode-inspiratie

Fashion door Esther

Sta jij 's ochtends vroeg ook uren voor je kledingkast omdat je geen idee hebt wat je moet aantrekken? Grote kans dat je niet de enige bent! Gelukkig is daar Instagram, want hier vind je genoeg mode-inspiratie. Benieuwd welke Nederlandse fashion chicks je op Instagram moet volgen voor een dosis inspiratie, zodat je 's ochtends direct een outfit pakt? Scroll dan maar verder. 

1. @Irisamber
Iris woont in Den Haag en staat bekend om haar zeer kleurrijke outfitjes. Ben je jouw zwarte combi's helemaal zat? Dan zou ik haar zeker gaan volgen voor inspiratie. Ze zit trouwens ook op YouTube en deelt daar heel veel mode tips. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Iris Nijboer (@irisamber) op

2. @Clairelucia
Deze stoere Nederlandse chick, die een lange tijd in NYC heeft gewoond, deelt op haar insta niet alleen prachtige foto's van de big apple, maar ook van haar geweldige looks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claire Lucia Simon ✖️ NYC (@clairelucia) op

3. @Lizetgreve
Lizet is moeder van twee schattige kindjes en deelt iedere dag heel veel outfitinspiratie. Ze combineert heel veel printjes met elkaar en het staat iedere keer weer geweldig. Gewoon doen dus meiden! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door lizetgreve (@lizetgreve) op

4. @Lizzyperridon
Lizzy staat bekend om haar stoere outfits, maar toch ziet ze er ook iedere dag weer girly uit. Wij zouden wel een keer een kijkje willen nemen in haar kledingkast! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lizzy Perridon (@lizzyperridon) op

5. @Brunabear
Deze meid heeft niet alleen fantastische lokken, maar ook een hele leuke look. Haar outfits zijn rustig, maar wel heel goed gestijld. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bruna 🐻 (@brunabear) op

6. @Lynnvandevorst
Ben je gek op dierenprintjes? Lynn ook, dus je vindt hier genoeg inspiratie voor je outfits. Enne, ze deelt niet alleen heel veel outfits, maar ook heerlijke baksels. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) op

7. @Nicole_huisman
Nicole is stylist en vriendinnen met Yara Michels (ook een aanrader om te volgen als je dat nog niet deed). Ze maakt prachtige combinaties! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicole Huisman (@nicole_huisman) op

Beeld: Gettyimages