Food

Veggies opgelet! McDonald’s introduceert Veggie Nuggets

Woohoo! Heel goed nieuws voor alle veggies onder ons: McDonald’s voegt namelijk tijdelijk een nieuw vega product aan het assortiment toe en dit is er eentje waar we al lang naar uit keken. We hebben het namelijk over de lancering van de vega nuggets. We are lovin’ it. McDonald’s introduceerde de nuggets op een verrassende en hilarische manier en hier lees je er alles over.

Vegetarische nuggets bij McDonald’s
Verlang jij als vegetariër stiekem nog weleens naar de geliefde Chicken McNuggets van McDonald’s? Je bent niet de enige! Het is niet voor niets de meest geliefde McDonald’s-snack. Gelukkig kunnen we alle veggies blij maken, want McDonald’s lanceert tijdens ‘World Vegetarian Day’ (1 oktober) de nieuwe Veggie Nuggets, oftewel vegetarische nuggets. Yay! Om de Veggie Nuggets onder de aandacht te brengen deed McDonald’s een spraakmakende stunt met een aantal influencers, waaronder Anna Nooshin. Heb jij het al gezien? Lees snel verder. 

Anna Nooshin en Jessie Jazz eten kip!?
Als je regelmatig door Instagram scrollt zag je misschien eerder deze week iets heel geks op Instagram. Bekende vegetarische (en Islamitische) influencers zoals Anna Nooshin, Jessie Jazz Vuijk en Selma Omari plaatsten namelijk op maandag een foto waarop zij Chicken McNuggets aten. ‘Huh, hoe kan dit? Ze eten toch geen vlees?’ dachten volgers en begrepen er niks van. Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken, want de influencers maakten afgelopen dinsdag bekend dat het om de lancering van de vegetarische nuggets, de Veggie Nuggets, van McDonald’s ging.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Veggie McNuggets
De veggie nuggets zijn vanaf nu verkrijgbaar bij McDonald’s voor iedereen, ook voor de flexitariërs ;-). Naast de Veggie McChicken en een Veggie Homestyle Crispy Chicken, zijn nu ook de Veggie Homestyle Mexican Salsa en een vegetarische Falafel salade verkrijgbaar. Yum! Applausje voor McDonald’s, er is dus eindelijk meer keuze voor de veggies onder ons!

 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met McDonald’s.

Must reads 👀