Lifestyle

Zoek je een goede tattoo shop? Dit zijn de beste tattoo shops van Nederland

1

Super veel mensen hebben tegenwoordig een tattoo, hierdoor zijn ook een hoop mensen gaan tatoeëren. Maar, niet iedereen met een hamer is timmerman en dat geldt dus ook voor een tattoo shop. Veel tatoeëerders hebben bijvoorbeeld geen artistieke achtergrond. Jij wilt natuurlijk dat je tattoo er zo mooi mogelijk uit komt te zien en lang mee gaat, dus het is belangrijk om een professionele en ervaren tattooartiest of shop uit te kiezen. Wij hebben de beste van Nederland voor je op een rijtje gezet.

Tattoo shop: Ink story in Utrecht
Deze tattoo shop in Utrecht vind je in het hartje van de stad. Hier zijn maar liefst drie vaste tattoo artiesten in dienst die ieder in meerdere stijlen gespecialiseerd zijn. Je kunt hier binnen lopen om je wensen en ideeën met de tattoo artiesten te bespreken en dan kijken zij welke artiest je het beste kan helpen. 

Tattoo shop: Tattoo Bob in Rotterdam
Dit is een van de eerste tattoo shops in Nederland en daardoor ook heel bekend. De tattoos die hier worden gezet zijn professioneel en medisch verantwoord. Tattoo Bob wordt ook vaak om een mening gevraagd op tv en de radio en is ook betrokken geweest bij het opstellen van de richtlijnen omtrent de hygiëne voor de tattoo- en de piercingwet. Deze tattoo shop is dus erg professioneel!

Tattoo shop: Hanky Panky Tattooing in Amsterdam
Deze beroemde tattooshop bestaat al sinds 1979 en zit op de Wallen in Amsterdam. Het zal dus wel vaak druk zijn doordat er veel toerisme is, maar je kunt hier zeker een kijkje nemen en je vragen stellen. Hierdoor kun je kijken hoe het voelt en kennismaken met de tattooartiesten in de shop, dit is namelijk ook erg belangrijk voor het uitkiezen van een tattoo shop. Wil je per se je tattoo laten zetten in Amsterdam? Dan zijn naast Hanky Panky, dit de andere tattoo shops waar je heen moet!

Tattoo shop nederland

Tattoo shop: Frenky Tattoo Den Haag
Als je je tattoo in Den Haag wilt laten zetten, is dit waar je moet zijn. Frenky Tattoo zit hier al meer dan 30 jaar en heeft dus het meeste ervaring op het gebied van tattoos zetten in Den Haag. 

Tattoo shop: Walls and Skin in Amsterdam en Rotterdam
Deze tattoo shop vind je in Amsterdam en Rotterdam. Ze kunnen alle soorten tattoos verzorgen en ze nemen hier graag de tijd voor je. Ze hebben in hun tattoo shop ook boeken liggen waar je hun werk in kunt bekijken. Je bent altijd vrij om hier naar binnen te lopen, maar je kunt hier natuurlijk ook gewoon een afspraak maken. 

Heb je je tattoo net laten zetten? Houd dan deze tips aan voor de naverzorging. 

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved