News

Pathé vernieuwt bioscoopzalen met mega luxe stoelen

Wij als echte filmliefhebbers gaan regelmatig een avondje naar de bios. Het is het perfecte uitje voor een geslaagde date, gezellige avond met je ouders of natuurlijk met je bff. Met een flinke bak popcorn ploffen wij op een heerlijke zachte rode stoel, genietend van de film. Als jij ook regelmatig een film kijkt in het donker, hebben wij heel goed nieuws. Pathé heeft namelijk bioscoopzalen vernieuwd en ze hebben een flinke upgrade gekregen.

Pathé heeft nu luxe bioscoopstoelen
Heb jij een biosdate op de planning staan en hebben jullie nog geen locatie afgesproken? Dan hebben wij een dikke aanrader, want de zalen van Pathé Tuschinski zijn vernieuwd. En niet zomaar een likje nieuwe verf op de muur of een nieuwe vloerbedekking... Nee, ook de stoelen zijn vernieuwd en je gaat dit geweldig vinden.

''De zalen zijn voorzien van luxe stoelen en bankjes, nieuw beeld, geluid en belichting.' Zie jij jezelf al zitten in van deze heerlijke stoelen of samen je lover chillen op zo'n love seat? Boek dan snel een film in zaal 2 en 3 zijn in Pathé Tuschinski in Amsterdam, want ze zijn vanaf nu open!

Wist je dat Pathé (binnenkort) ook zalen opent met schermen aan de zijkant? Lees hier bij welke bioscoop je moet zijn.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved