Celebs

Zo combineert Monica Geuze Love Island seizoen 2 met haar gezin

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: zo combineert Monica Geuze Love Island seizoen 2 met haar gezin, Kylie Jenner en Balmain brengen make-uplijn uit, Miley Cyrus en Kaitlynn Carter zijn alweer uit elkaar, Gigi Hadid had een blunder op de catwalk tijdens New York Fashion Week en zo zag de babyshower er van PLL-er Shay Mitchell uit. 

Gigi Hadid had een blunder op de catwalk tijdens NYFW
Het is een drukke periode voor modellen, want het is fashion month. Twee weken terug was het New York Fashion Week en er gaat wel eens wat mis. Zo ook bij Gigi Hadid. Ze liep tijdens de show van Marc Jacobs namelijk op blote voeten. Iedereen dacht dat het hoorde bij de show, maar Styliste Katie Grand deelt dat dit niet waar is. Gigi's hak brak namelijk net voor de show af, waardoor ze op blote voeten verder moest. Ai! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katie Eleanor Grand (@kegrand) op

Zo combineert Monica Geuze Love Island seizoen 2 met haar gezin
Monica Geuze is een busy girl. Zo heeft ze onder andere haar succesvolle YouTube-kanaal én presenteert ze nu Love Island seizoen 2. En dat terwijl ze ook nog een klein dochtertje thuis heeft zitten. Hoe doet ze dat toch?! In een interview met Glamour vertelt Monica dat ze niet zes wekenlang in Gran Canaria verblijft. "Ik vlieg telkens heen en weer vanuit Nederland. Anders valt het niet te combineren." Ze staat wel altijd stand-by, dus als er iets gebeurt in de villa, moet ze er direct heen. Haar dochtertje Zara-Lizzy blijft dus gewoon thuis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Kylie Jenner en Balmain brengen make-uplijn uit
Kylie Jenner heeft voor haar merk Kylie Cosmetics regelmatig toffe samenwerkingen en dit keer slaat ze de handen ineen met modemerk Balmain. Dat maakte Kylie bekend via haar Instagram-account. In de collectie zit natuurlijk een prachtige lipkit, een oogschaduw palette en een mooie gloss. Enne, de Kylie x Balmain collectie is nu al verkrijgbaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Miley Cyrus en Kaitlynn Carter zijn alweer uit elkaar
Miley Cyrus leek na haar scheiding met hubby Liam Hemsworth weer helemaal in love met Kaitlynn Carter. De twee werden zoenend gespot op vakantie en waren heel veel samen. Alleen zijn de twee ook alweer uit elkaar. Aan People vertelt een anonieme bron dat ze door beide scheidingen vriendinnen werden voor het leven, maar dat er niks romantisch meer is tussen de twee. Hmm, en dat terwijl ze net samenwonen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ROGER GONZALEZ SHOW (@rogergonzalezshow) op

Zo zag de babyshower er van PLL-er Shay Mitchell uit
PLL-er Shay Mitchell is hoog zwanger en ze deelt alles via een serie op haar YouTube-kanaal. Ook van haar babyshower en die was anders dan alle anderen. Shay Mitchell had geen zin in een standaard babyshower en nam al haar vriendinnen mee naar een... komt 'ie: stripshow. Enne, het ging er heet aan toe. Benieuwd? Check de video hieronder. 

 

Bron: Glamour, Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved