Lifestyle

Er bestaat nu een geurkaars die je hele huis naar prosecco laat ruiken

Heb je altijd geurkaarsen die naar bloemen of vanille ruiken in huis en ben je wel eens toe aan vernieuwing? Dan hebben we goed nieuws voor iedereen die wel van een glaasje prosecco houdt. Er is nu namelijk een geurkaars die de geur van prosecco verspreidt, zo kan je toch van je favoriete drankje genieten zonder een avondje uit te hoeven. 

Prosecco geurkaarsen
Dat we prosecco tegenwoordig niet alleen meer in een alcoholische versie voorbij zien komen werd al duidelijk toen we hoorden over pasta met prosecco. Maar nu kunnen we zelfs geurkaarsen die naar prosecco toevoegen aan dit lijstje. We need this! De kaars wordt verkocht in winkels van het Britse merk Poundland. De kaars kost maar een pond, dat is omgerekend ongeveer €1,10, dus je hebt geen reden meer om hem niet in huis te halen. Ook verkoopt het merk nog twee andere kaarsen die ruiken naar alcoholische drankjes zoals Bellini. Oh la la!

Je hele huis dat ruikt naar prosecco is misschien een beter idee voor een zaterdag avond dan een maandag ochtend. In ieder geval is het een goed begin om met je vriendinnen in de stemming te komen voor jullie avondje uit ;-).

kaars prosecco

Bron: pretty52.com | Beeld: unsplash, pretty52.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook