News

McDonald's lanceert een nieuw limited edition drankje en wij willen dit het hele najaar drinken (+ WIN!)

Laatst schreven we al dat ons favoriete najaarsdrankje, de Pumpkin Spice Latte, bij Starbucks weer terug is, maar het lijkt erop dat er nog een favoriet bij komt. McDonald's lanceert namelijk dit jaar een tijdelijk drankje en wij weten nu al dat we dit de hele herfst willen drinken. Benieuwd om welke het gaat? Lees dan snel verder. Ps: jij maakt kans om dit drankje samen met je bff te proeven.

Nieuw drankje bij McDonald's
Koffie liefhebbers opgelet! Er komt binnenkort een nieuw (tijdelijk) drankje bij McDonald's en jij gaat dit vast geweldig vinden. Het gaat namelijk om een Caffè Latte, maar dan met een heerlijke karamelsiroop en een romige toef slagroom. Maar, dit was nog niet alles. Aan het drankje wordt ook nog eens een heerlijke karamelsaus toegevoegd en als een topping stukjes stroopwafel... Loopt het water je al in de mond? Hello Stroopwafel Latte Deluxe! Benieuwd naar dit drankje en wil jij 'm proberen? Nog heel even geduld, het limited edition drankje is van 1 oktober tot en met 4 november in alle McCafés verkrijgbaar.

Stroopwafel Latte Deluxe
Wil jij dit drankje als een van de allereerste proeven? Scroll dan snel door naar beneden, want wij mogen 3x2 bonnen voor een gratis Stroopwafel Latte Deluxe) weggeven! Hallo koffiedate met je bff.

McDonalds Stroopwafel Latte Deluxe

Win een koffiedate met de Stroopwafel Latte Deluxe samen met je bff
Moet jij nodig bijpraten met je bff? Doe dat dan onder het genot van de nieuwe Stroopwafel Latte Deluxe van McDonald's. Wij mogen 3x2 bonnen weggeven om dit drankje gratis te proberen. Lees hieronder hoe jij kans maakt.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
2. Vul hieronder in waarom jij die koffiedate bij McDonald's met je bff moet winnen. Vergeet niet je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!

Waarom moet jij nodig bijkletsen met je bff onder het genot van een Stroopwafel Latte Deluxe?

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved