Lifestyle

Inspiratie voor de allermooiste tattoos op je onderarm

Wil jij een tattoo die je ook nog kunt verbergen? Dan is een onderarm tattoo een goede keuze voor jou. Vooral in de winter kan je met lange T-shirts en sweaters je tattoo alleen laten zien wanneer jij dat wil. Maar omdat je onderarm een smal oppervlak heeft en dus niet alle tatoeages hierbij staan, geeft Girlscene je de inspiratie die je nodig hebt. 

Onderarm tattoo inspiratie

Je bent eruit: je wilt een onderarm tattoo. Nu moet je alleen nog bedenken wat voor tatoeage mooi staat op dit lichaamsdeel en jezelf voorbereiden op het zetten. Meestal wordt er bij de onderarm gekozen voor kleine of langwerpige tatoeages. Wist je dat dit lichaamsdeel het populairst is om te laten tatoeëren? 
 

View post on Instagram
 

Onderarm tattoo: Infinity  
Dit symbool staat voor oneindigheid en heeft dus een wat diepere betekenis. Met dit teken kan je veel kanten op door bijvoorbeeld met een naam de vorm te maken of een veer te gebruiken.

 

View post on Instagram
 

Onderarm tattoo: Teksten
Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een quote met betekenis of een naam te tatoeëren. Daarbij kan je leuke elementen toevoegen zoals een hartje boven de tekst. 

View post on Instagram
 

Onderarm tattoo: Veren of dromenvangers
Een langwerpige tattoo past goed op je onderarm. Kies daarom voor een veer of dromenvanger, want deze past daar goed. 

View post on Instagram
 

Onderarm tattoo: Kleine tattoos
Een kleine en subtiele tattoo kan heel mooi zijn op je onderarm. Kies bijvoorbeeld voor een klein sterretje of een hartje. 

View post on Instagram
 

Onderarm tattoo: Bloemen
Bloemen staan én heel vrouwelijk maar ook door de lange vorm mooi op je onderarm. Kies bijvoorbeeld voor een mooie roos die over je hele onderarm loopt. 

View post on Instagram
 

 

Ga je toch liever voor een handtattoo dan een onderarm tattoo? Kijk dan hier voor de inspiratie die je nodig hebt. 
 

Beeld: Pexels

Must reads 👀