News

Gisteravond is de iPhone 11 gelanceerd en om deze reden wil je 'm hebben

1

Gisteravond werd door Apple de nieuwe iPhone 11 en 11 Pro gelanceerd. We dachten eigenlijk dat de iPhone X voorlopig niet te overtreffen was, maar toch kunnen we er niet om heen. De iPhone 11 komt dit keer met nóg een betere camera-functie. Dit toestel heeft namelijk maar liefst drie(!) camera's. Wij zeggen hello perfect Instagram feed!

De nieuwe iPhone 11
Gisteravond was het zover, het moment voor Apple-fans was daar. Onder andere de nieuwe iPhone 11 werd geïntroduceerd. Wij gebruiken onze geliefde iPhone dagelijks met veel liefde en waren daarom razend benieuwd naar de iPhone.

De iPhone 11 ziet er niet alleen supertof uit, maar heeft er ook nog een paar hele fijne nieuwe functies bijgekregen. De nadruk legt Apple vooral op de verbeterde foto- en videofuncties. De iPhone iXR had een lens en de nieuwe heeft een dubbele camera, hierdoor kun je wijdere foto's maken. Daarnaast is het ook mogelijk om 's avonds met betere belichting foto's te maken, dus nooit meer stress als je een Instagrammable plek ziet waar het donker is. Oja, en ook wel fijn om te weten: veel groter is de nieuwe iPhone niet, dus je hebt geen boodschappentas nodig om deze nieuwe musthave te vervoeren ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Anna Nooshin met de nieuwe iPhone
Anna Nooshin werd er al mee gespot, maar wij moeten nog heel eventjes wachten... Schrijf 20 september maar vast in je agenda, want dan kun je de iPhone 11 bemachtigen.

Bron: Nu.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1