Series & Films

Het lijkt er nu echt op dat er een nieuwe Harry Potter-film komt

Kijk jij nog steeds alle Harry Potter-films en heb je de boeken al heel vaak gelezen? Dan hebben we heel erg goed nieuws voor je, want het lijkt er nu namelijk echt op dat er nieuwe Harry Potter-films komen mét de oude cast. Jep, je leest het goed Potterhead; met Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint. 

Nieuwe Harry Potter-films
Er werd al lang gespeculeerd over nieuwe Harry Potter-films. Heel veel mensen denken dat de Broadwayshow, Harry Potter and the Cursed Child, namelijk ook verfilmd wordt. Enne, het lijkt erop dat het echt zo is. J.K. Rowling herself heeft namelijk een tweet verstuurd: "Sometimes, darkness comes from unexpected places #HarryPotter #CursedChild". 

Iedereen denkt dat het betekent dat Cursed Child nu ook verfilmd wordt. Er is nog niks officieel bevestigd, maar wordt wel gezegd dat er groot nieuws naar buiten wordt gebracht binnenkort. Enne, volgens de website We Got This Covered komt de originele cast ook weer terug voor de film en worden het twee films. Fingers crossed! 

Er wordt ook gezegd dat Warner Bros de filmrechten van de Broadwayshow heeft gekocht. Het logo van Cursed Child is ook veranderd en volgens fans ziet het logo er nu veel meer uit voor een film. Hmm, we houden jullie op de hoogte Potterheads!

via GIPHY

Bron: AD | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved