Beauty

Herfst trends 2019: deze opvallende haarkleur zie je dit najaar overal

Ben je jouw haarkleur helemaal zat en wil je iets totaal anders dit nieuwe seizoen? Dan is deze haarkleur, die je dit seizoen overal gaat zien, misschien echt wat voor jou. Je moet er alleen wel een dare devil voor zijn, want het is een héle opvallende haarkleur. Heel veel Instagrammers en celebs zijn je al voorgegaan. Nieuwsgierig? Scroll dan maar snel verder voor de inspiratieplaatjes. 

Nieuwe opvallende haarkleur
Ja durf je het aan? Het gaat namelijk om donkerpaars haar. Jep, deze opvallende haarkleur is de trend voor het nieuwe seizoen en past ook perfect bij de donkere herfstdagen die eraan komen. Je gaat deze kleur niet alleen veel in het haar zien, maar ook in de mode- en beauty wereld. 

Donkerpaars haar nieuwe haarkleur
Je kan natuurlijk direct je hele haar donkerpaars laten verven door de kapper, maar als je het toch een beetje spannend vindt is ombre (met paarse lokken) ook de perfecte optie. Heel veel Instagrammers zijn je al voor gegaan. Benieuwd? We delen even wat inspiratie met je hieronder. Enne, ren maar snel naar de kapper voor een verfbeurt. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Zelf proberen? Bij HEMA shop je tijdelijke paarse haarkleuring. Succes!

 

 

Beeld: Gettyimages