Lifestyle

9 redenen waarom je volgend jaar met je vriendinnen naar Lowlands wil

Ben je dit jaar ook naar Lowlands geweest? Grote kans dat jij nu met dikke heimwee weer achter je bureau zit... Ben je niet geweest? Dan had je wellicht last van FOMO, want het leek wel alsof heel Nederland in Biddinghuizen zat. Gelukkig staat Lowlands 2020 al in de agenda en kan de voorpret niet vroeg genoeg beginnen. Girlscene zet alvast een aantal redenen voor je op een rij waarom jij volgende jaar met de #girlsquad absoluut naar Lowlands moet.

Jij wil volgend jaar naar Lowlands met je vriendinnen, omdat:

... je tijdens Lowlands een heel weekend met de meiden op stapt bent
Vergeet een standaard avondje dansen of biertjes in de kroeg op vrijdag, Lowlands is een heel weekend feest met al je vriendinnen. Perfecte gelegenheid om hier jaarlijks jullie vriendinnenweekend van te maken.

lowlands 2019

... de voorpret over een half jaar alweer begint
Want rond februari start (meestal) de kaartverkoop en beginnen de kriebels alweer te komen!

... en natuurlijk ook het speculeren
Welke artiesten komen er dit jaar? Heeft je favoriete artiest nog een gaatje vrij in zijn tourschema? Het speculeren gaat beginnen! Lees hier welke artiesten in 2019 op het podium van Lowlands stonden. Dat belooft wat voor 2020.

... er hele toffe artiesten optreden
In 2019 genoten we van Anne Marie en Billie Elish, maar als je liever naar een andere genre luistert ben je ook aan het juiste adres. Van rock tot hiphop en electronic, bij Lowlands zitten jullie allemaal goed. Super handig als je vriendinnen niet allemaal dezelfde smaak hebben, zo kunnen jullie toch gezellig naar hetzelfde festival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lowlands (@lowlands_fest) op

... er naast muziek ook genoeg te doen is
Willen jullie even niet springen tussen de menigte tijdens een concert? Dan is er nog genoeg te doen! Het hele weekend zijn er namelijk ook genoeg toffe theatervoorstellingen, draaien er verschillende films en is er zelfs een shop area, om jullie outfit een (festival) upgrade te geven.

... het de hemel op aarde is voor foodies
Vergeet het standaard frietje mayo, want bij Lowlands ben je voor lekker eten aan het goede adres. Van roti tot sushi en zelfs een 3-gangen menu is mogelijk: de keuze is reuze. Oh, en hadden wij jullie al verteld over de rot dog van Hans Worst? Alleen voor deze heerlijke snack moet je al een keer naar Lowlands gaan (echt).

rotdog hans worst lowlands

... kamperen echt super gezellig is
Bij een meerdaags festival hoort natuurlijk ook kamperen, gezellig met de meiden op de camping. Bouw jullie eigen tentenkamp, klap de stoelen uit, pak er een drankje bij en maak kennis met de buren, want een festivalcamping is één en al gezelligheid. Dit wordt ongetwijfeld hilarisch en er eentje om nooit te vergeten: van het katerontbijt met knakworsten tot uren nakletsen over de avond ervoor... Wij willen nu al terug! (Check hier alvast een festival checklist voor volgend jaar, want je kunt niet vroeg genoeg beginnen.)

lowlands 2019

... je (gelukkig) ook kunt 'glampen'
Zijn jullie geen geboren kampeerders? Dan is glamping het antwoord. Kamperen, maar dan de luxe versie. (Lees: geen ruzie om een goede plek, geen gesleep met tenten en gedoe met haringen). Jullie zijn gelijk ready to go als jullie op het festivalterrein aankomen.

... jullie herinneringen maken om nooit te vergeten
Als je een keer naar Lowlands bent geweest, dan wil je weer terug. Want na drie (of misschien zelfs vier) dagen feest hebben jullie zoveel leuke dingen meegemaakt: dit ga je de rest van je leven onthouden. Dus op naar Lowlands 2020!

lowlands 2019

Lowlands 2020 vindt plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook